İYİ Parti´de İbreler Yerel Seçime Döndü

İYİ Parti´de İbreler Yerel Seçime Döndü

Kozan Ekspres Gazetesi´ni ziyaret eden İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, ibreleri yerel seçimlere çevirdiklerini ifade etti.

Kozan Ekspres Gazetesi´ni ziyaret eden İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, ibreleri yerel seçimlere çevirdiklerini ifade etti.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı, Türkiye´de ve il genelinde istişare toplantılarına devam ettiklerini belirterek, aday adaylığı başvurularının 1 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacağını sözlerine ekledi. Önlerinde geniş bir zamanın olduğunu belirten Veysel Sırkıntı,, yerel seçimlerle ilgili olarak nasıl bir yol izleyeceklerinin planını yaparak çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı,, şu an için kendini belli eden bir kaç tane aday adayının olduğunu ifade etti.

Ayrıca, İyi Parti´den Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olmak isteyen çok sayıda kişinin var olduğunu belirten Veysel Sırkıntı,, bütün aday adaylarına ne yakın, ne de uzak olduklarını belirtti. Bütün aday adaylarına orta düzeyde yakınlık kurduklarını sözlerine ekledi.

Onun adamı, bunun adamı demeden Kozan´da yerel seçimlerde Kozan Belediyesi´ni almak istediklerini ifade eden.

Veysel Sırkıntı,, İyi Parti´nin 2019´un 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yarışmacı parti olacaklarını tekrardan ifade etti.

Veysel Sırkıntı,, 24 Haziran seçimlerinde Kozan´da 2. parti olan İyi Parti´nin yerel seçimlerde de, aldığı 14-15 bin oyun çıtasının yükseltilmesi için gece gündüz demeden teşkilat olarak var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

6 ay gibi kısa süre içerisinde teşkilatlanarak, altyapısını oluşturarak, Türkiye´nin en iyi partilerinden biri haline gelen İyiParti´nin Kozan´daki temsilcisi Veysel Sırkıntı,, ?biz 6 ay içerisinde Kozan´ın 2. partisi olduysak, vatandaşın bu güvenini sarsmamak için, ekibimizle, adayımızla birlikte çalışıp, Allah´ın izniyle belediyeyi alacağız? dedi.

Kozan´ın köklü sorunlarına çözüm bulmak için, İyi Parti ekiplerinin hiçbir siyasi kişilik, grup, parti gözetmeksizin çalışacağını da sözlerine ekledi.

Türkiye´de ekonominin çok kötü olduğuna da dikkat çeken Veysel Sırkıntı,, ?ekonomi bataklığa doğru gidiyor. Bu ekonomiye çözüm bulunması gerekiyor. Aksi takdirde ilerleyen günlerde Türkiye´yi çok zor günler bekliyor. Gerek iç siyasette, gerekse dış siyasette emin adımlarla yürümek gerekiyor. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde, iyi kadrolar Türkiye´nin geleceğini daha iyi inşa etmek için var gücüyle çalışıyor ve çalışmaya devam edecek. Adana için, Kozan için her şey daha iyi olacak. Bunu 31 Mart günü yapılacak yerel seçimlerin ardından 1 Nisan tarihinde herkes çok iyi görecek? dedi.