Anahtar Kelimeler: Parti Teşekkür Ziyareti

İYİ Parti´den Teşekkür Ziyareti

İYİ Parti´den Teşekkür Ziyareti

CHP ve İYİ Parti´den Büyük Mesaj

İYİ Parti´nin seçime katılıp katılmayacağına ilişkin tartışmalar pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi´nin sürpriz hamlesiyle sona erdi.

Cumhuriyet Halk Partisi´nden 15 vekil İYİ Parti´ye katıldı. Böylece İYİ Parti mecliste grup kurma sayısına ulaştı. Cumhuriyet Halk Partisi´nden İYİ Parti´nin Yüksek Seçim Kurulu engeline takılmadan 24 Haziran´da seçimlere girebilmesi için sürpriz bir hamle geldi. Böylece İYİ Parti hiçbir engele takılmadan 24 Haziran seçimlerine girebilecek.

Ankara´da bunlar yaşanırken Kozan´da da İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Hamza Gültekin ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve yönetimini ziyaret etti. İkili birlik ve beraberlik mesajı verirken samimi oldukları gözlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu gerçekleşen ziyarette; ?Gelmenizden dolayı çok mutlu olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu bir başlangıç. Ben bunu bir koalisyonun başlangıcı olarak görüyorum. Biz ilk adımımızı pazar günü genel başkanımızın öncülüğünde attığımızı düşünüyorum. Bu birlikteliğin devam etmesini diliyorum. Hepinize tekrardan hoş geldiniz diyorum? şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Hamza Gültekin´de; ?Cumhuriyet Halk Partisi´nin genel merkezindeki yöneticilerinden yereldeki yöneticilerine kadar birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzdan dolayı çok mutluyum. Biz buraya teşekkür etmeye geldik. Tüm samimi düşüncelerimizle teşekkür ediyoruz. Rabbim razı olsun. Hakkı haklıya teslim etme adına, bundan duyduğumuz memnuniyeti en yüksek sesle dile getirmek üzere teşekkür mahiyetinde buraya geldik. Gerçekten 24 Haziran´a alınmış seçimin, tabii ki birden fazla etkisi var ama bunların içerisindeki asıl etkisi, Türkiye´nin demokrasi tarihinde bizim teşkilatlanmamız, bizim partileşmemiz birilerini pamiğe sevk etti. Türkiye Cumhuriyeti´nin Türkiye´yi seven insanların yer aldığı, payının hepsini neredeyse iktidar Partisi´nden almış bir parti olmamız korkuttu, endişelendirdi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bu konuda doğru söylüyor. Baskı seçimi değil panik seçimi. Panik oldukları için de seçim tarihini en erken tarihe aldılar ve bizim partimizi saf dışı bırakmaya çalıştılar. Bize bu dar günümüzde yardım elini uzatan cumhuriyetin çocukları Cumhuriyet Halk Partisi´ne diğer cumhuriyetin çocuklarının elinden tuttular. Bunu kelimelere döküp de duygularımızı anlatmak gerçekten çok zor. 24 Haziran inşallah bir devrin bittiği ve başka bir devrin başladığı tarih olacak. Bizler böyle bir zor dönemde iyi bir duruş sergiledik. 5 aydan bu yana Kozan´da çalışmalarımızı elimizden geldiği kadar yapıyoruz. Partimizi iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyoruz. İktidar şimdi panik oldu, panik oldukça da hata yapıyorlar. Açıklamalarına baktığımız zaman acayip derecede hakaret, karalama ve yakıştırma çalışmalarına tekrardan başladılar. Demek ki böyle bir süreci hiç hesap etmemişlerdi. Ava giden avlanır hesabıyla Türk milletinin evlatlarını avlmayı düşünenler bu sefer kendilerinin avlandığını gördüler? diye konuştu.

CHP´liler ve İYİ Partililer önümüzdeki seçim süreci hakkında da konuştular. Özellikle sandık güvenliği üzerinde püf noktalara dikkat çektiler. Ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Kozan ilçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Hamza Gültekin ortak görüş olarak, Kozan ve bölgesi için milletvekili adayı çıkartılması konusunda da hem fikir oldular.

/resimler/2018-4/23/1743075940620.jpg,