Anahtar Kelimeler: PARTİ DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

İYİ PARTİ DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

İYİ PARTİ DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

İyi Parti Kozan İlçe Başkanlığı’nda delege seçimleri yapıldı.782 üyenin oy kullandığı seçimler cumartesi günü Kozan Belediye Sineması’nda gerçekleştirildi.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanlığı olağan kongreye hazırlanıyor. Kongre öncesinde delege seçimleri yapıldı. Kozan Belediye Sineması’nda cumartesi günü gerçekleştirilen seçimler sonucunda yaklaşık 800 üye oy kullandı. Seçilen delegeler yapılacak olan kongrede başkanı seçecek. Mevcut başkan Veysel Sırkıntı ile partinin önceki ilçe başkanlarından Hamza Gültekin'in yarıştığı seçimlerde Hamza Gültekin'in kendi mahallesinden delege olarak seçilemediği öğrenildi. Ancak, bu durum yapılacak olan kongrede aday olmasına engel teşkil etmiyor.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı yapılan seçimlerin İyi Parti’ye ve Kozanlılara hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Veysel Sırkıntı; "Yapılan delege seçimlerine katılarak oy kullanan bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçimlere katılamayarak oy kullanamayan üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah, ay sonuna doğru kongremizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanlığı seçimlerinin Kasım ayı sonuna doğru yapılması planlanıyor.