Anahtar Kelimeler: Parti yangın bölgesinde

İyi Parti yangın bölgesinde

İyi Parti yangın bölgesinde

İyi Parti Kozan İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde orman yangın çıkan Velicanlı Mahallesi'nde köylülerle bir araya geldi. Ayrıca, İyi Parti yönetimine Kozan merkez mahalle muhtarları yemek verdi.

Geçtiğimiz günlerde Kozan'a bağlı Velicanlı Mahallesi ormanlık alanda orman yangını çıktı. Ekiplerin yaklaşık 6 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Yangından sonra, İyi Parti Kozan İlçe Teşkilatı bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Köylülerle bir araya gelen İyi partililer vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinleyerek çözüm noktasında ne yapacaklarını masaya yatırdılar. Burada muhtarlar ile de birebir görüşme gerçekleştiren İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı ve yönetim kurulu üyeleri İyi Parti olarak her daim yanlarında olduklarını ifade etti. Bütün Velicanlı Mahallesi ve bölge halkına da geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Kozan merkez mahalle muhtarlarından İyi Parti'ye yemek

Kozan merkez mahalle muhtarları İyi Parti Kozan İlçe Teşkilatına öğle yemeği verdi. Arıkan Konağı’nda gerçekleştirilen programa İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Muhtarlar kendi mahallelerinde yaşadıkları yerel ve genel sorunlar ile ilgili olarak karşılıklı istişarede bulundular. Veysel Sırkıntı, “Demokrasinin en küçük yapı taşı olan muhtarlarımızın bizi ağırlamasından dolayı mutlu olduğumuzu dile getirmek isterim. Muhtarlarımız ile sorunları masaya yatırdık. Çözüm odaklı çalışmalar yapmaya karar verdik. Her daim muhtarlarımızın yanında olacağımızı bir kez daha ifade etmek isterim "ifadelerini kullandı.