İyi Parti’de Veysel Sırkıntı güven tazeledi

İyi Parti’de  Veysel Sırkıntı güven tazeledi

Iyi Parti Kozan ilçe Başkanlığı’nın 2. Olağan Kongresi İyi Partili milletvekillerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.

Iyi Parti Kozan İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Cumartesi günü Kozan Belediye Sineması'nda gerçekleştirildi. Kongreye; Ankara Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Oral, Adana milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Adana milletvekili İsmail Koncuk, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Kozan Belediye Başkan Vekili Kenan Avan, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Arif Dağlı, çevre ilçelerin ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye ve büyükşehir belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda İyi Partili vatandaşlar katıldı.

Olağan kongrede, Veysel Sırkıntı başkanlığındaki tek liste ile seçime gidildi. Kongre'de Adana milletvekilleri, il başkanı ve ilçe başkanı birer konuşma gerçekleştirdiler. Milletvekilleri gerçekleştirdikleri konuşmalarda, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin yanlış olduğunu, tek adam yönetiminin ülkeye zarar getirdiğini, Türkiye'nin dış politikasını, ekonomiyi, işsizliği ve ülkenin geldiği son durum ile ilgili olarak açıklamalarda bulundular.

Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, “İyi Parti'ye vatandaşların büyük bir eğilimi var” diyerek, son 3 ay içerisinde Türkiye genelinde 43 bin yurttaşın İyi Parti'ye kayıt yaptırdığını ifade etti. Buna karşılık olarak iktidar partisi AK Parti'nin üzerinde üye kaydı gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmacılar yapılan kongre sonucunda yeniden İyi Parti Kozan İlçe Başkanlığı’na seçilen Veysel Sırkıntı ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dilediler.

Iyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı; “İyi Parti olarak, Kozan’da güzel çalışmalar yaptık. 2019 yerel seçimlerinde adayımız Musa Öztürk ile birlikte Kozan’da yeni bir parti olmamıza rağmen büyük oy aldık. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde adım adım iktidara doğru yürüyoruz. Bizler de Kozan ilçe yönetimi olarak, şehrin ve ülkenin gelişmesi için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Başkanlığımdaki yeni yönetim kurulu üyeliğine seçilen bütün arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Yönetim kurulu üyelerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız ve partililerimizle birlikte Kozan'da da İyi Parti'yi iktidar yapmak için mücadele edeceğiz. 2. olağan kongremize katılarak bizleri onurlandıran birbirinden değerli milletvekillerimize, parti yöneticilerimize, il başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, çevre ilçelerin birbirinden değerli ilçe başkanlarına, meclis üyelerine, muhtarlarımıza ve çok değerli İyi Partililere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan siyasi konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Veysel Sırkıntı Başkanlığı’ndaki İyi Parti Kozan İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.

Kozan İyi Parti Yönetim Asil Üyeler

 A.Perran Sertelli, Adnan Enişte, Abdullah Çürük, Sacit Batur, Ali Efe,

Ali Özcanlı, Ali Yiğenoğlu,  Bülent Bayrakçı, Cahit Atlı, Esin Demir,

Fatih Cengiz, Gülcan Yılmaz,  Gülseren Sevimli, Gürsel Ağca, Halil Uçak,

Hatice Özarslan, İbrahim Yıldırım, İsmet Halaçlar, Kemal Işık,

M.Cafer Yüce, Mahmut Alıç,  Mehrinur Halaçoğlu,

Muhammet Arslantürk,  Mustafa Yıldırım, Nuri Karataş,

Ömer Gültekin, Ramazan Erkmen, Sevdiye Çürük,

Türkan Kocaman, Veysel Avan, Zeliha Kaya, Erkan Can.

 

 

İyi Parti Asil İl Delegeleri

Veysel Sırkıntı, Rahmi Enişte, Musa Öztürk, Sacit Batur,  Mustafa Sertelli,

Volkan Bayrakçı, H.Sabri Erdem, Halil Uçak, Ferhat Karasolak, İsmet Halaçlar,

M.Cafer Yüce, Gülseren Sevimli, Zeliha Kaya, Hatice Özaslan, Gülcan Yılmaz, Esin Demir,  Mehrinur Halaçoğlu,  Sevdiye Çürük, Seher Aydoğan,  Öznur Balta, Suna Kablacı,

Aslıhan Sırkıntı, Mukaddes Yükseller, A.Perihan Sertelli, Ali Yiğenoğlu, Hasan Cengiz,

Bülent Bayrakçı, Derviş Bozkurt, Cahit Atlı, Osman Aşçı, Güven Bolol,

İsa Aktaş, İbrahim Yıldırım, Çağlar Sert, Cumali Erdemli,  Ali Özcanlı, İsmail Aktaş,

Serdar Bildirici, Ahmet Yılmaz, Özcan Yalçın, Aytekin Kula,  A.Cihan Eker, Murat Ateş,

Zekeriya Özdemir, Ali Efe, Ömer Çomak, Mehmet Kuruoğlu, Osman Özcan,

Halim Altıkardeş, Mustafa Kaya, Nimet Somuncu, Abdil Çoban, Adnan Enişte.