Anahtar Kelimeler: PARTİLİLERDEN KOZAN’ ÇIKARMA

İYİ PARTİLİLERDEN KOZAN’A ÇIKARMA

İYİ PARTİLİLERDEN KOZAN’A ÇIKARMA

Iyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik: "iyi Parti olarak Türkiye'ye yeni bir siyaset, particilik ve politik anlayış getirdik.”

iyi Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik ve beraberindeki heyet Kozan'a çıkarma gerçekleştirdi.

İyi Parti Kozan İlçe Başkanlığını ve Kozanlı esnafları ziyaret eden heyet İyi Parti iktidarının yürüyüşünde bütün Kozanlıların desteklerini beklediklerini ifade ettiler. Iyi Parti Genel Merkezi bir dizi program için Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın başkanlığındaki heyeti Adana'ya gönderdi. Adana'nın çeşitli ilçelerinde milletvekilleri, kurucu üyeleri ve genel idare kurulu üyeleri ile birlikte programlar düzenlendi. Bu kapsamd,a Mersin Milletvekili Behiç Çelik koordinesindeki heyet  Kozan'a çıkarma gerçekleştirdi.

Behiç Çelik’e; Kurucular Kurulu Üyesi Sinem Uludamar, Kurucular Kurulu Üyesi Nihal Ağca ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mümin İnan eşlik ettiler.

Kozan ilçe ziyaretinde iyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın başkanlığında Adana'da bir dizi program gerçekleştirdiklerini ifade eden iyi Parti Mersin milletvekili Behiç Çelik, gerçekleştirilen programlar kapsamında kendisinin de Sarıçam ve Kozan'da ilçe ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdiğini ifade etti.

İyi Parti'nin Türkiye'ye yeni bir siyaset anlayışı, particilik anlayışı getirdiğine dikkat çeken Behiç Çelik; "Türkiye'de ortadan kaldırılan demokrasiyi kurmak için varız. Türkiye'de bozulan rejimi kurmak için varız. Iyi Parti'nin iktidara gelmesi bütün dengelerin yeniden kurulması anlamına geliyor. Iyi partililer iktidar yürüyüşünde emeklerini ve çabalarını esirgemeyeceklerdir. Bizim ilk seçimimiz mahalli idareler seçimi olduğu için bizlerinde hatası oldu. Biz, kendi çevremizde onun muhasebesini yaparız. Gelecekte sıfır hata ile iyi Parti'yi iktidara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı milletvekili Behiç Çelik ve heyet üyelerine teşekkür eden İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, önümüzdeki seçimlerde iyi Parti’yi Kozan da birinci parti yapacaklarını ifade etti.

İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından milletvekili ve beraberindeki heyet Kozan'da esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, esnafların sorun ve şikayetlerini dinlediler.