Kaderlerine terk edildiler

Kaderlerine terk edildiler

Çevre Yolu üzerinde bulunan ve Karayollarının sorumluluk sahasındaki orta refüjdeki ağaçların kuruması tepkilere neden oluyor. Vatandaş, “Karayolları nerede? Bu ağaçlara, fidanlara yazık değil mi?"diyerek tepkilerini dile getirdil

 

 

Çevre Yolu üzerindeki orta refüje dikilen yüzlerce ağaç maalesef bakımsızlıktan ve sulanmadığından dolayı kurudu. Karayolları Bölge Şefliğinin himayesinde bulunan bu ağaçların ve fidanların kuruması gerçekten de üzücü bir durum. Ağaçların kuruduğunu gören vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler.

"Bu sorumluluk kimde ise neden bu ağaçlara bakmadılar. Bakmayacaklarsa neden bu fidanları diktiler. Bu fidanları sulamak bu kadar mı zor? Hem görsellik açısından hem de bazı kazaların riskini azaltma açısından bu ağaçların önemi çok büyük. Bakımsızlıktan ve sulanmadığından dolayı kuruyan bu fidanlar gerçekten bazı kişilerin iş yapmazlığını ortaya koyuyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Küçük Sanayi Sitesi’nden başlayarak Sırelif mevkiine kadar devam eden Çevre Yolu üzerindeki yüzlerce fidanın koruması ve bakımsızlığı yetkililerin işini tam anlamıyla yapmadığı anlamına geliyor. “Zararın neresinden dönülürse kar” hesabı karayollarını bu konuda göreve davet ediyoruz. Vatandaş kuru ağaçları görmek istemiyor. Yeşil bir Çevre Yolu görmek istiyor.



Anahtar Kelimeler: Kaderlerine edildiler