Anahtar Kelimeler: KADIN CİNAYETİNE GÖZALTI

KADIN CİNAYETİNE 2 GÖZALTI

KADIN CİNAYETİNE 2 GÖZALTI

İlçemiz Kozan´da eski eşi Zübeyde Ünlü´ yü tabancayla vurarak öldürüp, annesi 63 yaşındaki Nahide Ünlü´ yü de ağır yaralayan 42 yaşındaki Mustafa Apaydın adliyeye sevk edildi.

İlçemiz Kozan´da eski eşi  Zübeyde Ünlü´ yü tabancayla vurarak öldürüp, annesi 63 yaşındaki Nahide Ünlü´ yü de ağır yaralayan 42 yaşındaki Mustafa Apaydın adliyeye sevk edildi.

Mustafa Aydın, iddiaya göre 6 ay önce Zübeyde Ünlü ile aynı eve yerleşip birlikte yaşamaya başladı.   Zübeyde Ünlü henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı evi terk etti. Daha sonra Türkeli Mahallesi Emek Sokak´ta oturan annesi Nahide Ünlü´nün evine yerleşti. Birkaç kez barışma teklifinde bulunan ancak olumsuz yanıt alan Apaydın, olay günü saat 17.30 sıralarında arkadaşı Cumali Özcan ile Zübeyde Ünlü´nün yaşadığı eve gitti.

KURŞUN YAĞDIRDI

Evin önünde annesi ile birlikte oturan Zübeyde Ünlü´ye barışmak istediğini söyleyen Mustafa Apaydın, cevap alamadı. Anne kız kaçarak eve girdi. Arkalarından eve giren Mustafa Apaydın, yanında taşıdığı tabancayla Zübeyde Ünlü ve annesi Nahide Ünlü´ye kurşun yağdırıp olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan anne ve kız ambulansla Kozan Devlet Hastanesi´ne götürüldü ancak Zübeyde Ünlü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Nahide Ünlü´nün ise tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Mustafa Apaydın emniyetteki ifadesinde ?Ben Zübeyde´ye ev tuttum 6 aydır beraber yaşıyorduk. Bilinmeyen bir sebeple beni terk etti. Defalarca evlerine gidip barışmak istediysem de beni reddetti. Dün de evlerine gidip tekrardan konuşmak istedim fakat yine ret cevabı aldım. Kendisine 50 bin lira para harcadım çok seviyordum. Ret cevabını alınca şuurumu kaybedip ateş ettim ve olay yerinden kaçtım? dediği öğrenildi.

Cinayete şahit olan Cumali Özcan ise, ?Ben olay anında Mustafa´ya engel olmak istedim fakat engel olamadım. İçeriye koşarak gitti silah sesleri gelince de arabayı orada bırakıp yaya olarak kaçtık? dedi.

Emniyetteki sorgularının ardından Mustafa Apaydın ile Cumali Özcan Kozan Adliyesi´ne sevk edildi. Çıkarılan mahkemece cinayeti işleyen Mustafa Apayadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Apaydın´ ın yanındaki arkadaşı Cumali Özcan ise serbest bırakıldı.