KADIN ESNAFLARLARDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

KADIN ESNAFLARLARDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Kozanlı kadın esnafklar birlik, beraberlik ve tanışma kavatlısında bir araya geldiler.

Kozan’da farklı sektörlerde hizmet veren yaklaşık 70 bayan esnaf, organize ettikleri kahvatılı programının 2.’si ile bir araya geldiler.

İlçenin ve bölgenin tanınmış kuaförlerinden Hediye Portakal’ın öncülüğünde, ilki 2 yıl önce gerçekleştrilen birlik, beraberlik ve tanışma kahvaltısının 2.’si İstasyon Mola Kafe’de  gerçekleştirildi.

Farklı meslek kollarında faliyetlerini sürdüren 70 kadın esnaf gerçekleştirilen etkinlik sayesinde, hoş vakit geçirip birbirleri ile tanışma imkanı yakaladılar.

Gerçekleştirilen organizyasyonla alakalı bir dizi açıklama yapan programın organizyasyonunu gerçekleştiren Hediye Portakal, başta Kozan ve ülke ekonomisine katkı koyan kendi alanlarında istihtam yaratan Kozanlı  kadın esnaflarımız ile birbirlerini desteklemek ve tanışma amacı ile bir araya geldiklerini söyledi.

Portakal: “İlçemizde farklı meslek kollarında faliyetlerini sürdüren çok sayıda kadın işletmecimiz var. Yoğun iş tempoları içerisinde faliyetlerini sürdüren kadınlarımız gerek kendi mesleki alanlarında gerekse farklı alanlarda faliyet gösteren kadın işletmecileri gerektiği kadar tanımıyorlar. Bizde, birkaç kadın arkadaşımız ile bu hendikapı aşmak adına ilk olarak bundan 2 yıl önce bir kahvaltılı programı düzenledik. Çok güzel sonuç aldığımız kahvaltı programının 2. maalesef ülkemizi ve dünyayı saran virüs nedeni ile gerçekleştirememiştik. Bugün 2 yıl aranın ardından 2. defa buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadın güçünün en güzel örneklerini gördüğümüz bu ortamı yaratan birbirinden kıymetli kadınlarımıza teşekkür ederken, kadınlarımız burada birbirlerini tanıma kaynaşma adına büyük fırsat buldular.

 İlçemizdeki kadın esnaflar birbirlerini tanımalı ve birbirlerine her alanda destek vermelidirler. Bu neden ile bu tip organizasyonlarımıza Allah izin verirse devam etmeyi hedefliyoruz. Sözlerime son verirken, bu organizasyonumuza katılım sağlayan gelmek isteyip gelemeyen tüm esnaf kadın arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirlen promgam sonrasında hoş vakit geçiren kadınlar bu etkinliğin 3. sünün en kısa sürede  yapılmasını istediler.