Anahtar Kelimeler: Kadın katili hastanede

Kadın katili hastanede öldü

Kadın katili hastanede öldü

Markette çalışan kasiyer kadını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Erdoğan Küpeli’de kaldırıldığı Balcalı Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Dün sabah saatlerinde Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak üzerinde bulunan bir markette kasiyer olarak çalışan Tuğba Keleş (35) isimli kadın sürekli rahatsız edildiği Erdoğan Küpeli (46) tarafından başından vurularak öldürüldü. Katil zanlısı adam aynı silahla kendi kafasına da ateş ederek intihara kalkıştı. Kozan Devlet hastanesine kaldırılan 1 çocuk annesi Tuğba Keleş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı Erdoğan Küpeli ise yapılan ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Burada yapılan müdahalelere rağmen Erdoğan Küpeli hayatını kaybetti.

Uzaklaştırma almıştı

Yaklaşık 1 ay önce Tuğba Keleş’i bir otomobil ile kaçırmaya çalışan katil zanlısı Erdoğan Küpeli’nin girişimi sonuçsuz kaldı. Elinden kurtulmayı Başaran Tuğba Keleş Erdoğan Küpeli’den şikayetçi oldu. Polisler tarafından yakalanan Erdoğan Küpeli çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakılırken kadına yaklaşmaması için uzaklaştırma kararı verilmişti.

8 yıl 6 ay hapis cezası almıştı

2016 yılında Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek isimli kadını sosyal medya üzerinden taciz, tehdit ve şantaj yapan Erdoğan Küpeli kadının şikayeti üzerine yargılanmaya başladı. Yapılan yargılama sonrasında Erdoğan Küpeli 8 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ancak, dosyası Yargıtayda onanmadığı için cezaevine girmemişti. Küpeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile bir süre Kozan M Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda tutuklu bulundu. Yargıtayda bulunan dosyası onanmış olsaydı katil zanlısı Erdoğan Küpeli cezaevinde olacak, 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Tuğba Keleş bugün hayatta olacaktı.

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü

4 yıl önce sosyal medya üzerinden tehdit şantaj ve hakaret ettiği kadının şikayeti üzerine hapis cezasına çarptırılan Erdoğan Küpeli’nin cezaevinde olmaması ve Tuğba Keleş’i bir saplantı uğruna öldürmesi sebebiyle sosyal medya üzerinden tepkiler çoğaldı. Sosyal medyada, Erdoğan Küpeli'nin kadına yönelik yaptığı iğrenç suçlardan dolayı aldığı cezayı Yargıtaya gitmeden çekmesi gerektiği ifade edilirken, cezaevinde olsaydı Tuğba Keleş’i öldüremeyeceği belirtildi.