Anahtar Kelimeler: Kadirli yolunda yaralı

Kadirli yolunda kaza 4 yaralı

Kadirli yolunda kaza 4 yaralı

Kozan’da minibüs ile hususi otomobilin kafa kafaya çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslar ile Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saatlerinde Kozan Kadirli Karayolu Kayhan Mevkii Bulduklu Mahallesi civarında meydana geldi. Tuğba Özdayı (31) yönetimindeki 46 N 3451 plakalı otomobil ile karşı şeritten gelen Ahmet Demirel (64) yönetimindeki 01 CRC 44 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonrası yol trafiğe kapanırken kazada sürücüler ile birlikte minibüste yolcu konumunda bulunan Bilal Ocakbeği (45) ve otomobilde bulunan İbrahim Bilici (27) yaralandılar. Yaralılardan İbrahim Bilici otomobilde sıkıştığı yerden Adana Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri tarafından çıkarıldıktan sonra ambulansa alındı. Yaralılara olay yerinde sağlık çalışanları ilk müdahalesini yaptıktan sonra Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdılar. Kaza yerinde ikinci bir kazanın yaşanmaması için jandarma ekipleri ise bölgede güvenlik önlemi aldılar.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.