Anahtar Kelimeler: kafaya çarpıştılar yaralı

Kafa kafaya çarpıştılar, 4 yaralı

Kafa kafaya çarpıştılar, 4 yaralı

Kozan'da meydana gelen trafik kazasında iki otomobil kafa kafaya çarpıştı ve sonucunda dört kişi yaralandı. Yaralılar, hemen Kozan Devlet Hastanesi acil servisine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza, Şevkiye Mahallesi Güneri Caddesi Sulama Birliği civarında gerçekleşti. Kazaya ilişkin alınan bilgilere göre, Muhammed Barış Kocadurmuş'un kullandığı 01 NB 051 plakalı otomobil ile Kürşat Bakar'ın kullandığı 01 DYR 82 plakalı otomobil, iddialara göre hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisiyle sürücüler Muhammed Barış Kocadurmuş ve Kürşat Bakar ile birlikte araçlarda bulunan Hacı Mustafa Özçelik ve Süleyman Erkoç’da yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkışan sürücüler araçlardan çıkarıldı. Ardından ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi acil servisine götürülen dört yaralı tedavi altına alındı.

 

Öte yandan, polis ekipleri olay yerine gelerek geniş güvenlik önlemleri aldı ve kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili detaylı bir araştırma başlattı.

Polis, dört kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili incelemelerini sürdürüyor.