Kafes dövüşünde Azerbaycan´da Türkiye´yi temsil edecek

Kafes dövüşünde Azerbaycan´da Türkiye´yi temsil edecek

Uzun yıllardan bu yana dövüş sanatları konusunda birçok başarıya imza atan Arafat Özkan, 29 Eylül´de Azerbaycan´ın başkenti Bakü´de yapılacak olan Uluslararası Profesyonel Kafes Dövüşü Turnuvası´nda Türkiye´yi temsil edecek.

/resimler/2019-9/13/1608391088288.jpgKozan´da, Özkan Dövüş Sporları Kulübü Başkanlığını ve antrenörlüğünü yapan Özkan, yaklaşık 3 aydan bu yana Azerbaycan´da düzenlenecek olan turnuvaya hazırlanıyor. 29 Eylül´de Azerbaycan´da düzenlenecek olan turnuvada rakibi belli oldu. Azerbaycanlı sporcu Khayal Samedov, Arafat Özkan´ın rakibi olacak.

Arafat Özkan Azerbaycan´da düzenlenecek olan MMA Dövüş Sanatları Uluslararası Profesyonel Kafes Dövüşü Turnuvası´nda rakibini yenerse, 25 Ekimde Rusya´da düzenlenecek olan bir üst tura katılmaya hak kazanacak.

Gazetemize yapılacak turnuva hakkında bilgi veren 29 yaşındaki sporcu; ?Spor hayatıma  boks, güreş, karete gibi branşlarda Kozan´da başladım. Bilal Kökyıldırım antrenörlüğünde boks  branşında Türkiye´de birçok başarılar elde ettikten sonra İstanbul´a Beşiktaş Spor Kulübü´nün boks  takımına transfer oldum. Kozan´da Adnan Menderes Parkı üst tarafında bulunan Özkan Dövüş Sporları Kulübü Başkanlığını ve antrenörlüğünü gerçekleştirmekteyim. MMA (Karma Dövüş Sanatları, Kafes Dövüşü) Bölge Temsilciliğinide yürütüyorum. Kulüpte; boks, kick boks, Muay Thai (karma dövüş) MMA dövüş sanatları, zayıflama, kilo alma gibi konularda Kozanlılar a hizmet veriyoruz. Kulübümüzde profesyonel anlamda sporcular yetiştirmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben, profesyonel anlamda Beşiktaş Boks ve İstanbul Tekel Spor Kulübünde milli sporcu olarak birçok turnuvaya katıldım ve birçok da başarı elde ettim. Şimdi önümüzde benim için ve ülkemiz için çok önemli bir turnuva var. 29 Eylül´de Azerbaycan´da düzenlenecek olan Uluslararası Kafes Dövüşü Turnuvasına katılacağım. 66 kilogram da Türkiye´yi temsil edeceğim. İnşallah, rakibimi yenerek Türk bayrağını Azerbaycan´da dalgalandıracağım. Sonraki basamakları da emin adımlarla çıkarak dünya çapında büyük başarılara imza atmayı hedefliyorum. Kozanlıların spora ve sporcuya verdiği desteği çok iyi biliyorum. Sporun her türlüsüne destek olan büyüklerimiz, siyasetçilerimiz, bürokratlarımız var. Katılacağım turnuva için spora ve sporcuya önem veren herkesten destek bekliyorum. Alacağım başarı, Kozan´ımızı, Adana´mızı ve Türkiye´mizi uluslararası platformda adının duyulmasında büyük etkisi olacak? diye konuştu.

Arafat Özkan, Özkan Dövüş Sporları Kulübünde amatör ve profesyonel turnuvalar için sporcu hazırlıyor. Arafat Özkan ile irtibata geçmek isteyen sporseverler 0507 878 92 55 nolu telefondan Arafat Özkan´a ulaşabilir.

/resimler/2019-9/13/1608178587742.jpg

 

/resimler/2019-9/13/1609162651438.jpg