KAMALI, ‘HER ZAMAN ULAŞILABİLİR OLACAĞIM’

KAMALI, ‘HER ZAMAN ULAŞILABİLİR OLACAĞIM’

Kozan ilçesinde kamuoyunda tanınan ve adı hiçbir şaibeye bulaşmayan Sayıştay Denetçisi Adem Kamalı, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Kamu İhale Kurulu'nun üst düzey sorumluluk pozisyonunda yıllarca çalışan Kamalı, Kozan İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın açıklamasıyla aday adaylığını duyurdu. İlçe teşkilatıyla bir araya gelen Kamalı, Kozanlı hemşehrilerine de İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Kozan'da doğan ve Anadolu Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Kamalı, 31 yıl boyunca Sayıştay'da denetçi olarak görev yaptı. Kamu kurumlarıyla ilgili geniş bir bilgi birikimine sahip olan Kamalı, Kozan ilçesinin sorunlarını ve çözümlerini de yakından biliyor.

 

Kamalı, İYİ Parti'nin dürüst ve ahlaki değerlere bağlı kalacağını vurgulayarak, "Her zaman ülke sorunlarına hassas ve duyarlı biri oldum. Her zaman ulaşılabilir olacağım" dedi. Kamalı, Kozan'ın İnderesi yol sorunu ve işsizlik gibi sorunları çözmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.