Kanal kenarından sonra baraj kıyısına da yasak geldi

Kanal kenarından sonra baraj kıyısına da yasak geldi

Kozan Kaymakamlığınca halkın huzur ve güvenliği için ilçe merkezinden geçen sulama kanalı çevresinde araç ile park ederek alkol almak, çevreyi rahatsız etmek yasaklanmıştı. Bu yasağa Kozan Baraj kıyısı da eklendi.

Kozan Kaymakamlığınca halkın huzur ve güvenliği için 15 Eylül itibari ile ilçe merkezinden geçen sulama kanalı çevresinde araç ile park ederek alkol almak, çevreyi rahatsız etmek yasaklanmıştı. Bu yasağa Kozan Baraj kıyısı da eklendi.

Kozan Kaymakamlığı tarafından halkın huzur ve güvenliği için alınan karar doğrultusunda, bundan sonra; Gedikli, Durmuşlu ve Düzağaç Mahallesi sınırları içerisinde Kozan Baraj kıyısında araç içerisinde ve dışında alkol almak. vb. hareketlerle gürültü çıkarmak sureti ile belirtilen yerlerde ikamet eden civar halkın huzurunu, güvenliğini ve istirahatını bozmak yasaklandı. 29 Ekim 2020 tarihli Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın imzası ile alınan karar doğrultusunda yasağa uymayanlara kabahatler kanunu gereğince 395 TL para cezası kesilecek. 15 Eylül Tarihi itibari ile aynı yasak İlçe merkezi içerisinden geçen Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalı kenarları içinde alınmıştı.