Anahtar Kelimeler: Kanlı yolda trafik kazası

Kanlı yolda yine trafik kazası

Kanlı yolda yine trafik kazası

Bir türlü önlem alınamayan Kozan Kadirli karayolunda kazalar olmaya devam ediyor. Yine bir araç balya yüklü traktör römorkuna arkadan çarptı.

Sürekli kazaların meydana geldiği, kimilerinin öldüğü kimilerinin yaralandığı trafik kazalarının yaşandığı kara yolu adeta kanlı yola dönüştü. Gün geçmesin ki trafik kazası olmasın. Perşembe günü akşam saatlerinde Kozan Kadirli karayolu üzerinde 07 ECR 12 plakalı hafif ticari araç balya yüklü traktör römorkuna arkadan çarptı. Meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde de yine bu yolda buna benzer kaza meydana gelmiş, meydana gelen trafik kazasında iki kız çocuğu yaralanmış, bir kişi hayatını kaybetmişti.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, gündeme getirdiğimiz karayolu ile ilgili olarak yetkilileri bu yolu bir an önce yapmaya ve genişletmeye davet etmiştik. Ancak siyasetçilerden özellikle de iktidar partisinden bu konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama gelmedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer konuyu meclis gündemine taşıdı. Yolun bir an önce yapılması gerektiğini meclis gündeminde paylaştı.

Yol genişletme çalışmaları yapılmazsa traktör sürücüleri kamyon sürücüleri ve buna benzer araç sürücüleri uyarılmazsa bu yolda trafik kazaları meydana gelmeye maalesef devam edecek.

Konu ile ilgili olarak kulaklarını tıkayan yetkililere Kozan Ekspres Gazetesi olarak kamuoyu adına tekrardan çağrıda bulunuyoruz. Lütfen sümen altı ettiğiniz projeyi gün yüzüne çıkarın ve bu yolun genişletilmesi konusunda çalışmalara bir an önce başlayın.