Anahtar Kelimeler: çocukların ayağına geldi

Kar çocukların ayağına geldi

Kar çocukların ayağına geldi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın destekleri ile ekipler kar yağmayan Kozan'a çocukları karla buluşturmak için yüksek kesimlerden kamyonlarla kar getirdi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ilçe merkezinde kar hasreti yaşayan çocukları karla buluşturmak için yüksek kesimlerden kamyonlarla Kozan'a kar getirdi. Hastane kavşağı Türk Büyükleri Meydanı'na 4 kamyon kar döküldü. Karı gören çocukların sevinci görmeye değerdi.

Belediye Başkanı Kazım Özgan; "Geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sonrası kar görmeye gidemeyen çocuklarımızın kar hasreti çektiğini gördük. Bu duruma belediye olarak kayıtsız kalmadık. Kar yağan bölgelerden kamyonlarla kar getirip döktük. Çocuklarımızın kar sevinci görülmeye değerdi. Kartopu oynayan çocuklarımızın sevincine büyüklerde eşlik edince güzel bir etkinliğe dönüştü” ifadelerini kullandı.

Kartopu oynayan çocuklardan 9 yaşındaki Muhammed Çelik, tatilde kara gidemediklerini söyleyerek, yüksek kesimlerden gelen karla çok eğlendiklerini ifade etti. Çocuklar karla uzun süre oynayarak karın keyfini yaşadılar. Türk Büyükleri Anıtı ile birlikte, çevre yolu üzerinde bulunan bir parka da belediye tarafından kar döküldü. Burada da çocukların sevinci aynıydı.

Kozan Belediyesi Şantiye Şefi Saycan Say; "Belediye başkanımızın talimatı ile kar göremeyen, kara gidemeyen çocuklarımızı mutlu ettik. Yüksek kesimlerden kamyonlarla kar getirdik. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak, şahitlik yapmak bizleri de ayrıca mutlu etti. Bu etkinliği gerçekleştirmemizde bize öncülük yapan belediye başkanımız Sayın Kazım Özgan'a çok teşekkür ediyorum "ifadelerini kullandı.