Anahtar Kelimeler: Kara Kozan Yılda Atlayacak

Kara, ?Kozan 5 Yılda Çağ Atlayacak?

Kara, ?Kozan 5 Yılda Çağ Atlayacak?

İnşaat mühendisi Zafer Kara, AK Parti ilçe binası önünde yoğun katılımla gerçekleştirilen programda aday adaylığını resmen açıkladı.

İnşaat mühendisi Zafer Kara, AK Parti ilçe binası önünde yoğun katılımla gerçekleştirilen programda aday adaylığını resmen açıkladı.

Zafer Kara yüzlerce vatandaşın katılımı ile aday adaylığını resmen açıkladı. Göç yolu üzerinde bulunan Ak Parti ilçe binası önünde düzenlenen aday adaylığı açıklamasına yüzlerce vatandaş katıldı.

Programda ilk olarak AK Parti Kozan ilçe Başkanı Abdulkadir Kozan bir açılış konuşması yaptı. İlçe başkanı Abdulkadir Kozan´ın açılış konuşmasının ardından AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Kara aday adaylığını resmen açıkladı.

Zafer Kara belediye başkanı olması halinde yapacaklarını açıkladı.

Kara, ?AK Parti belediyeciliğini 1994´de tanıdım. Daha AK Parti yoktu ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dı. Tayyip Erdoğan nasıl 5 yıl içerisinde İstanbul´u her şeye doyurmuşsa, ben de Kozan´a çağ atlatacağım. Eğer ki aday olmazsam bir nefer gibi adaydan daha çok çalışacağıma söz veriyorum. 1994 yılının Kasım ayında İstanbul´un su sorununu çözmek için 94 milyonluk bir iş aldım. İstanbul´da çok büyük su sıkıntısı vardı. Ben kendim İstanbul´un su sorununda büyük işler yaptım. Borular döşeyerek 10 bin tonluk, 3 bin tonluk su tankları yaptık. İstanbul´u su sıkıntısından kurtardık. Recep Tayyip Erdoğan nasıl İstanbul´u İstanbul yaptıysa Kozan´ı 5 yılda şaha kaldıracağım. Belediye Başkanı seçildiğimde Kozan´ın akil insanlarını toplayıp bir lobi oluşturacağım. Lobisi olmayan memleketin hizmeti çok zayıf olur. Oluşturacağımız lobi ile devletin ve Büyükşehir´in kapısını çalarak istemesini bileceğiz. Sadece belediyeye gelen para ile Kozan düzelmez. BHelediye başkanlarımız ağlıyor. Büyükşehir Yasası geldi, paramızın yarısını Büyükşehir Belediyesi alıyor. ?Sen gidip de ağlıyor musun? Yolum yok diye, suyum yok diye. Biz işbaşına geldiğimizde hem belediyemizin kendi kaynaklarını kullanacağız, hem de büyükşehirin kapısına giderek ağlayacağız, sızlayacağız, gerekirse kavga edeceğiz. Bize gelecek hizmet parasını alacağız. Belediye başkanları memleketinin sorunları için bakanların kapısını çalmak zorunda. Bakanlar oradan Kozan´da ne eksik ne fazla bilmez. 2019 yılının sonuna kadar tarihi köprünün yanına gidişli gelişli köprü yaparak ortadaki tarihi köprüyü de yaya yolu yaparak Kozan´ın hizmetine sunacağız. 2019´un sonuna kadar Kozan merkez mahallelerinin muhtarlıklarınI, kendi mahallelerinde bulunan parklara 50 metrekare olarak yapacağım. Bunun sözünü veriyorum. Ayrıca, her muhtara da bir bilgisayar olacağım. Cumhurbaşkanımızı ve Turizm BakanımızI arkama alarak, Avrupa Birliği´nden hibe alarak, Kozan, Karasis ve Anavarza Kalesi´nin altında saklı tarihi yeryüzüne çıkaracağım. Hastane kavşağında yapılan kavşağın isim babası benim. Kavşakta bazı eksiklikler var. 3 ay içerisinde o kavşağı yeniden revize yapacağım. Birçok arkadaşın evi belediye hizmet binasından daha güzel. En kısa zamanda belediyeye bir hizmet binası kazandıracağız. Kendi dönemimde en az 250 evi fakir insanlarımıza cüzi ödemelerle kazandıracağız. Kozan Kayseri yolu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanımızı aldattılar. Cumhurbaşkanımız televizyonda ?bu senenin sonuna kadar bitecek? diyor ama daha ihale olmamış. Belediye Başkanı bunun ihalesi yapılmadığı diyemiyor. İhalesi olmamış şey bu senenin sonuna biter mi? 8 saat çalışmayla Belediye Başkanlığı yapılmaz. Belediye Başkanı gecesini gündüzüne katar? diye konuştu.

AK Parti Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Kara aday adaylığı açıklamasını yaptıktan sonra tebrikleri kabul etti.

Zafer Kara´nın aday adaylığı açıklamasına belediye başkan aday adayları, meclis üyeleri, STK ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

/resimler/2018-11/13/1150481990607.jpg/resimler/2018-11/13/1151174959949.jpg/resimler/2018-11/13/1151493710906.jpg