Yaralı şahıs hastane yolunda hayatını kaybetti

Yaralı şahıs hastane yolunda hayatını kaybetti

İlçeye bağlı Karahamzalı Mahallesi Acar Yayla Mevkii yolu üzerinde yolun içersinde hareketsiz halde yatan bir kişi tespit edildi.

K.Ekspres: İlçeye bağlı Karahamzalı Mahallesi Acar Yayla Mevkii yolu üzerinde yolun içersinde hareketsiz halde yatan bir kişi tespit edildi.

Ormanlık alanda yolun içersinde hareketsiz olarak yatan kişiyi aracı ile seyir eden bir kişi görmesinin üzerine araç sürücüsü yaralıyı aracı ile devlet hastanesine getirdi.

Yaralı kişiyi kozan devlet hastanesi acil servisine getirmeyi başardı. Burada yalpan ilk müdahalede kişinin yolda öldüğü sağlık ekipleri tarafından tespit edildi.

 

Jandarmanın ceset üzerinde ve olay yerinde yaptığı incelemede cesedin Kadirli nüfusuna kayıtlı Ömer Erkek´e  (27) ait olduğu tespit etti.

Hayatını kaybeden Ömer Erkek ilk olarak Kozan Devlet Hastanesi morguna oradan da Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri Ömer Erkek´i öldür dürdükleri iddiası ile E.Y, C.B ile A.B yi gözaltına aldı.

Jandarmada sorguya alınan 3 kişiden C.B ile A.B çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, E.Y nin kozan ilçe jandarma komutanlığındaki sorgusuna devam edildiği öğrenildi.

 E.Y ile Ömer Erkek´in daha önceden ortak olarak ticaret yaptıkları ve bu ticaretten dolayı E.Y nin Ömer Erkek´den alacaklı olduğu iddia edildi.

Av tüfeği ile öldürülen Ömer Erkek´ Kadirli ilçesinde toprağa verilirken, Jandarma ve Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili geniş çapta soruşturmanın devam etiği ve göz altında bulunan E.Y nin bugün mahkemeye çıkarılmasının beklenildiği´ de öğrenildi.