ego
15.12.2015 11:16:40
ne oldu mevlüt karakaya sen ve senin gibilerin rantı mı gidecek ... git memleketinden aday ol ne işin var adanada siz böle devam ettığiniz sürece barajın altında kalırsınız insallah

KARAKAYA; ? OLAĞAN ÜSTÜ KONGRE MHP´ YE ZARAR VERİR

KARAKAYA; ? OLAĞAN ÜSTÜ KONGRE MHP´ YE ZARAR VERİR

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Seyfettin Yılmaz ve Muharrem Varlı ile MHP Adana İl başkanı Yusuf Baş MHP Kozan İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve MHP Adana İl Başkanı düzenledikleri teşekkür ziyaretleri kapsamında MHP Kozan İlçe Teşkilatına gelerek 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden dolayı gayretleri ve çabaları için teşekkür ettiler.

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı´ nın açılış konuşmasından sonra bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya; ? 1 Kasım seçimlerinden sonra ilçe teşkilatlarımızı gezerek onlara teşekkür ediyoruz. Bu günden buraya arkadaşlarımızla birlikte gelerek Kozan İlçe Teşkilatımıza ve değerli partililerimize teşekkür etmek istedik. Malumunuz 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinin adil bir şekilde rekabet ortamında yapılmadığı uluslar arası kuruluşların düzenlediği raporlarda yer alıyor. Bunların yanı sıra AKP hükümeti iktidar bir parti. AKP´ nin sadece bir il´ e seçim çalışmaları için gönderdiği maddi destek bizim Türkiye genelinde harcadığımız maddiyattan daha fazla. Adaletsiz bir şekilde seçim geçirdik. Çalışmalarımızın, gayretlerimizin çabaladığımız, emeğimizin karşılı bu değildi. Evet, mecliste sandalye sayımız düşebilir, yerimiz değişebilir. İşte bizi istemeyenlerin âmâcı da bu idi. Neden, ilk önce bir moral bozukluğu yaratacaklar daha sonra bizleri yok etme politikası uygulayacaklar. Ama bu öyle olmayacak. Yine başımız dik, alnımız açık bir şekilde muhalefet görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. Son günlerde basında yer alan haberlere değinecek olursak MHP´ de bir genel başkan sorununun olmadığını sizlere beyan etmek isterim. Bazıları işte imza toplayacakmış gibi laflar dolaşıyor. Hani nerede imza. Sadece dedikodudan ibaret. Zaten MHP´ de olağan üstü kongre MHP´ ye çok büyük bir darbe vurur, çok büyük bir zarar verir? dedi.