Anahtar Kelimeler: Karaköse büyük problem

Karaköse ?En büyük problem yol ve su?

Karaköse ?En büyük problem yol ve su?

31 Mart yerel seçimlerinden sonra İmamoğlu Belediye Başkanı seçilen Kasım Karaköse´yi ziyaret eden Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes, yeni başkana görev yapacağı 5 yıl süre içerisinde başarılar diledi.

31 Mart seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi´nde bulunan belediyeyi Cumhuriyet Halk Partisi´ne kazandıran Kasım Karaköse, göreve gelir gelmez İmamoğlu merkez ve kırsal mahallelerinin sorunları üzerinde çalışmaya başladı.

Kasım Karaköse İmamoğlu ilçesinin bugüne kadar alamadığı hizmetleri alabilmesi için proje ve yatırım odaklı çalışacaklarını ifade etti. 28 bin nüfusa sahip olan İmamoğlu ilçe merkezinin başta su ve yol olmak üzere birçok problemi bulunuyor. Bu problemlerin çözümü noktasında Kasım Karaköse, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıp bu sorunların üstesinden geleceklerini ifade etti.

Kısa ve uzun vadeli yatırımlar noktasında projeler üzerindeki çalışmalarında sürdüğüne dikkat çeken Karaköse, İmamoğlu halkının her şeyin en iyisine layık olduğuna dikkat çekti. Yediden yetmişe, yaşlısıyla genciyle sürekli iç içe olan Kasım Karaköse, göreve geldikten sonra imamoğlunun merkezinde bulunan oyun parklarının yapımına da devam ettiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Kasım Karaköse, basın ve yayın organlarının da önemine dikkat çekerek; Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´in gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erciyes´e işlerinde başarılar diledi.

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´te, 5 yıl süre boyunca İmamoğlu´nda Belediye Başkanlığı yapacak olan CHP´li Belediye Başkanı Kasım Karaköse´ye başarılar diledi.

/resimler/2019-5/16/1429214557947.jpg