“Karalar’ın Adana ve Kozan’a vereceği çok şey var”

“Karalar’ın Adana ve Kozan’a vereceği çok şey var”

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu; “Zeydan Karalar'ın Adana'ya ve Kozan’a vereceği çok şey vardır.”

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili’nin Zeydan Karalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya cevap verdi.

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, Kozan Ekspres Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın “Adana'ya ve Kozan'a verebileceği bir şey yok” demişti. Yapılan bu açıklamaya cevap CHP Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu’ndan geldi.

 AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, geçtiğimiz hafta içerisinde Kozan Ekspres Gazetesi ne önemli açıklamalarda bulunmuştu. Yaptığı açıklamalar arasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yaptığı hizmetler ile ilgili olarakta konuşmuştu. Zeydan Karalar'ın Kozan'a verebileceği bir şeyin olmadığını ifade eden Yusuf Bilgili’nin gazetede çıkan açıklamasına Cumhuriyet Halk Parti Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi.

Bünyanın Sedefoğlu; “Zeydan Karalar'ın Adana'ya ve Kozan'a vereceği çok şey vardır. Zeydan Başkan Adana'da halkının tercihi ile seçilmiştir. Başkanımızın referansı geçen dönem Seyhan Belediyesi Başkanlığı’dır. Seyhan Belediyesi’ni AKP’den seçimle almıştır. 5 yıllık süre içerisinde yaptığı hizmetlerle Seyhan'a ve Adana'ya değer katmıştır. Yapılan hizmetleri gören Adana halkı tercihini Zeydan Karalar’dan yana kullanarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçmiştir” ifadelerini kullandı.

Sedefoğlu, Zeydan Karalar'ın yapacağı hizmetlerle Adana'yı mutlu edeceğini söyledi. Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili’nin Zeydan başkanın iş yapamayacağı ile ilgili kehanette bulunmasına gerek olmadığını da ifade ederek açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Geçmiş 18 yıllık AKP iktidarı döneminde Adana'ya ve Kozan'a yapılamayanlardan söz etmesi lazımdır. Bilgili’ye hatırlatmak lazım. Adana Kozan yolu dillere destan kamyon arka yazısına döndü. “Aşkımız Adana Kozan yolu gibi bitmesin” Adana’mız AKP iktidarından önce Türkiye’nin 4. büyük kenti idi. Şu anda sıralamaya dahi giremiyor. Adana'ya ihanet edildi. Adana ve Kozan hepimizin ortak yaşadığı şehirdir. Taş üstüne taş koyanlardan ve koyacak olanlardan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. i.