Anahtar Kelimeler: Karantina kalktı denetim sürüyor

Karantina kalktı, denetim sürüyor

Karantina kalktı, denetim sürüyor

Karantina altında bulunan Tufanbeyli'deki  Karantina uygulaması sona erdi. Karantina bitti ama ilçeye giriş ve çıkışlarda emniyet kuvvetleri ve sağlık görevlileri sıkı tedbirler aldı.

Nüfusuna oranla Corona virüsü vakalarının yoğun görüldüğü Tufanbeyli ilçesi İl Pandemi Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda karantinaya alınmıştı. Alınan kararla birlikte Tufanbeyli'ye bütün giriş ve çıkışlar kapatılmıştı. 1 aylık karantinanın ardından Tufanbeyli'deki karantina uygulaması sona erdirildi.

4 Mayıs 2020 tarihi ile karantinası sona eren Tufanbeyli'ye giriş ve çıkışlarda emniyet güçleri ve sağlık görevlileri kontrollere başlamış durumda. İlçeye giren ve çıkan bütün vatandaşlara gerekli uyarılarda bulunuluyor. Sağlık ekipleri gerekli kontrolleri yaptıktan sonra vatandaşların giriş ve çıkışlarına izin veriyor. Özellikle Tufanbeyli Adana yolu üzerinde yapılan uygulamalarda hemen hemen bütün araçlar tek tek kontrol ediliyor. Yapılan kontrollerin ardından vatandaşların ilçeye giriş ve çıkışları sağlanıyor.