KARAOĞLU; ?DİK DURUŞLU KADINLARIMIZI KUTLUYORUM?

KARAOĞLU; ?DİK DURUŞLU KADINLARIMIZI KUTLUYORUM?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan Kadın Kolları ?8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü? münasebetiyle kadınlara karanfil dağıttı.

İlçe merkezinde başlayan karanfil dağıtım etkinliği narenciye bahçesinde sona erdi. 
etkinliğe  ilçe Başkanı Erkan Karaoğlu,ve ilçe yönetim kurulu üyeleri etkinliğe eşlik ettiler.
Çicek dağıtımı öncesi günün anlam ve önemini belirten bir açıklama yapan İlçe Başkanı Karaoğlu kadının çalışkan, kadının eş, kadının ana, kadının dost olduğunu ifade ederek, ?Cumhuriyet kazanımlarını kadınlarımız elde etti ve Cumhuriyet kazanımlarının tehlikeye atıldığı bu sorumsuz süreçte siz onurlu ve dik duruşlu kadınlarımızı kutluyorum. Dünya Emekçi Kadınlar Günününüz kutlu olsun? dedi

CHP Kozan Kadın Kolları Başkanı Belgin Sercan Sarıtaş´ta yaptığı açıklamada "8 Mart gününü ülkemizde anmak demek kadının özgür haklarını savunmak, kadına şiddeti durdurmak, emekçi kadınların sigortalı olarak çalışmasını sağlamak, kadınların sömürülmesine karşı çıkmak, kadınların özgür demokratik koşullarda yaşamasını sağlamak için mücadele etmek demektir" diye konuştu.
Daha sonra İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Belgin Sercan Sarıtaş ve beraberindeki kadın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eğitim ve sağlık kuruluşları başta olmak üzere şehrin bir çok noktasında karanfil dağıttılar. Son olarak narenciye bahçelerine giden ekip narenciye bahçesinde çalışan kadınlara karanfil dağıttılar.