Karaoğlu gazetemizi ziyaret etti

Karaoğlu gazetemizi ziyaret etti

Karaoğlu İddialı Konuştu. ? Girilmedik Ev Sıkılmadık El Bırakmayacağız?

CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´i, gazetemiz idari binasında ziyaret ettiler.

Gerek ülke gerekse yerel gündemin değerlendirildiği ziyarette CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu önümüzdeki ilk yerel ve genel seçimlerde CHP nin kazanması için mücadele ettiklerini ifade ederek şu şekilde konuştu. ? Kozan Ekspres Gazetesi, ilçemizle özdeşleşmiş, bölgede de ismini duyurmuş bir gazetemizdir. Başarılarını ve tarafsız çizgisini her zaman takdir etmekteyiz. Bir çok haberi ilk olarak Kozan Ekspres Gazetesinden duyuyoruz. Gazetecilik mesleğini layiki ile yaptıklarına inancımız tamdır.? diyen Karaoğlu, siyaset ile ilgili olarakta ? girmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız? diyerek iddialarını ortaya koydu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ,Araştırmacı, Gazeteci Hüseyin Erciyes ise ? Karaoğlu, çiçeği burnunda bir ilçe başkanı ,kendisini ve yönetimini tebrik ediyorum. Elbette çok mücadele etmeleri gerekmektedir. Çalışmalarını yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti´ye yaptıkları ziyaretten dolayı da ayrıca tebrik ediyorum. İlerleyen günlerdeki süreçleri hep birlikte yaşayıp yorumluyacağız. Bizim gazetemizin HDP hariç tüm partilerle mesafesi ve bakış açısı aynıdır. Bizde haberin değeri vardır.? dedi. Bizde Kozan Ekspres Gazetesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

 Yapılan karşılıklı açıklamaların ardından Erciyes ve Karaoğlu bir süre sohbet ettiler.