Anahtar Kelimeler: Karaoğlu ndan kısasa kısas

Karaoğlu´ndan kısasa kısas

Karaoğlu´ndan kısasa kısas

Belediye başkan yardımcılarının maaşlarının 2020 lira olmasının yankıları devam ederken, CHP´li meclis üyesi Ertan Karaoğlu ndan farklı ve ilginç teklif geldi.

Kozan Belediyesi´nde sular ısınmaya devam ediyor

Karaoğlu, gündem dışı verdiği önergede Belediye Meclis Üyelerinin oturum ücretlerinin yanı sıra, komisyon ve belediye encümenliğinden de hakedilen oturum ücretlerini almayarak belediyeye bırakılmasını istedi.

Kozan Belediye Meclisi´nin 6 Mayıs tarihli meclis toplantısında, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları´nın maaşları alınan karar ile 2.020 lira yani asgari ücret oldu.

CHP grubu adına söz alan Ertan Karaoğlu: ?Belediye Meclis Üyeleri´nin oturum paraları almaması yönünde önergede bulundu.

Kozan Belediye Meclisi´nin 6 Mayıs tarihli Mayıs Ayı Toplantısı´nda, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Şenoğul ve Ruhi Gül´ün maaşları belediye meclisinin aldığı kararla 2.020 lira olarak belirlenmişti. Bu belirleme yapılırken AKP ve MHP grubu, Kozan Belediyesi´nin içinde bulunduğu ekonomik çöküntüyü öne sürmüştü. MHP ve AKP grubunun kararı ile belediye başkan yardımcılarının maaşı 2.020 olarak belirlendi.

Belediye Meclisi´nin 21 Mayıs´ta yapılan Olağanüstü Meclis Toplantısı´nda, CHP grubu adına söz alan Ertan Karaoğlu, belediye içerisindeki ekonomik şartlardan dolayı Belediye Meclis Üyeleri´nin de oturum paraları almaması yönünde önergede bulundu. Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ertan Karaoğlu´nun önergesini kabul etti. Haziran Meclis Toplantısı´nda Ertan Karaoğlu´nun önergesi meclis gündem maddesi olarak gelecek. Ertan Karaoğlu´nun bu önergesi kabul edilecek mi? edilmeyecek mi? merak konusu.

Çoğunluğu Cumhur İttifakı AKP ve MHP´de bulunan meclis nasıl bir karar alacak? Herkes merak ediyor.