Karataş son yolculuğuna uğurlandı

Karataş son yolculuğuna uğurlandı

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerinden Halim Karataş geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Karataş, gözyaşları Arasında son yolculuğuna uğurlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde çalışan Halim Karataş güler yüzü, sıcakkanlılığı ile herkes tarafından sevilen bir insandı. Ani bir şekilde Hak´ka yürümesi sevenlerini derinden üzdü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez sosyal medya üzerinden taziye yayınladı. Sönmez; ?2011´den bu yana birlikte çalıştığımız mesai arkadaşımız Halim Karataş´ın vefatı bizleri ziyadesiyle üzdü. Kendisine Allah´tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah? ifadelerini kullandı.

Halim Karataş´ın cenazesi Aslanpaşa Mahallesi İlikçikuyu sokak üzerinde bulunan evinden alınarak Kozan Mezarlığı´na getirildi. Cenaze törenine Karataş´ın yakınları, ailesi, yakınları, sevdikleri sevenleri, dostları, arkadaşları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eğitim camiasının güler yüzlü insanı Halim Karataş gözyaşları arasında okunan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, hayatını kaybeden Halim Karataş´a Allah´tan rahmet, gözü yaşlı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

/resimler/2019-6/26/1406541354213.jpg