Anahtar Kelimeler: KARAVELİOĞLU BASINLA BULUŞTU

KARAVELİOĞLU BASINLA BULUŞTU

KARAVELİOĞLU BASINLA BULUŞTU

Yaklaşan CHP Kozan İlçe Başkanlığı seçimlerinde adaylar boy göstermeye başladı.

 

Bazı adayların adaylıklarını geri çekmesine nazaran şuan sahada mevcut Başkan Yusuf Karavelioğlu ve karşısındaki aday Erkan Karaoğlu kaldı. Seçime bu iki isim gireceği şimdilik kesin gözü ile bakılıyor. Yusuf Karavelioğlu düzenlediği basın toplantısı ile bir dizi bilgiler verdi ve hakkında çıkan dedikoduların gerçek yüzünü anlatı.

Karavelioğlu; ? Yaklaşan ilçe kongremizde öncelikle seçime girecek olan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. İlk olarak atama ile göreve geldikten sonra seçimlere girerek tekrar seçildim ve ilçe başkanı oldum. Bu süreç içinde birçok başarıya imza attık ve projelerimiz de hala devam ediyor. Bazı eksikliklerimiz hatalarımız olabilir. Allah´ ın izni ile tekrardan seçilir isek bu ve buna benzer sorunları aşacağız. Birçok önceliklerde bulunduk. Ben veya başka biri bu koltuğa oturduğunda mevcut olan yenilikleri devam ettirmezse üyelerimiz buna müsaade etmez.

Önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde bizleri destekleyen desteklemeyen her kese şimdiden teşekkür ederim. Amacımız demokratik bir seçim olsun. Orada kim seçilirse önemli olan seçilmiş olmak değil oradan kol kola çıkabilmektir. Bizim amacımız bu yöndedir. Bütün delegelerin bizlere oy vermesi beklenemez. Zaten böyle bir durum olduğunda oyların hepsi bir kişiye çıkarsa burada demokratik bir seçim değil, biat türü bir seçim yapılmış olarak. Bu yüzden hakkımda da dolaşan dedikoduların aslı astarı yoktur. Kimseye kırgın veya küskün değiliz. Çünkü hepimiz aynı partiliyiz? dedi.