Anahtar Kelimeler: Karne heyecanına ortak oldular

Karne heyecanına ortak oldular

Karne heyecanına ortak oldular

Kozan'da, Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Kuyumcular Odası Başkanı Emin Canbolat ve beraberindeki protokol mensupları bazı okullara giderek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Koleji'nde öğrencilerin ders gördüğü sınıflara girerek karnelerini tek tek dağıttı. Gürçam; “2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk karnesini alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 15 günlük tatil boyunca bol bol dinlenmelerini tavsiye ediyorum. Dinlenirken de kitap okumalarını varsa eksik kaldıkları derslerine çalışmalarını tavsiye ediyorum. Ayrıca velilerimiz de, düşük not alan çocukları varsa onlara kötü davranmalarını, eksikliklerin giderilmesi noktasında yardımcı olmalarını istiyorum. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve huzurlu tatiller diliyorum” dedi.

Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki protokol mensupları Özel Kozan Koleji'ndeki karne dağıtım programının ardından Şehit Suat Ocak Ortaokulu’nu da ziyaret ederek buradaki öğrencilerin de karnelerini dağıttılar.

Kaymakam Şafak Gürçam’dan ve beraberindeki heyetten karnelerini alma heyecanını yaşayan öğrenciler, 15 günlük tatilde bol bol oyun oynayacaklarını ifade ettiler.