Anahtar Kelimeler: Kasım meclis toplantısı yapıldı

Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Kozan Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kozan Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kozan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Mecliste, 13 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

AK Parti Grup Sözcüsü Fatih Aydın mecliste söz alarak, AK Parti'nin kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak konuşma gerçekleştirdi.

İyi Parti Meclis Üyesi Sabri Erdem ise, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yıl yıldönümü nedeni ile konuşma gerçekleştirdi. Erdem, geçmiş yıllarda Ekim ayında hayatını kaybeden milletvekili, ülkücü ve işadamlarını rahmet ve minnetle andı.

AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Avcı, Ağlıboğaz Mahallesi'ndeki imar sorununun hala çözülemediğine dikkat çekerek, imar sorunu yaşayan vatandaşların belediyeye ödediği emlak vergilerinin onda bir orana düşürülerek vatandaşlara yansıtılmasını talep etti. imar nedeniyle mağdur olan vatandaşların daha da mağdur edilmemesi için konu ile ilgili olarak gerekli merciler ile görüşme sağlanmasını, konunun önümüzdeki meclis toplantılarında yeniden gündeme getirilmesini talep etti.

Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nda 10 gündem maddesi, 3 gündem dışı maddenin görüşülerek karara bağlanmasının ardından meclis 2 Aralık 2021 günü toplanmak üzere kapatıldı.