Anahtar Kelimeler: Katil firarda kuzeni gözaltında

Katil firarda, amca ve kuzeni gözaltında

Katil firarda, amca ve kuzeni gözaltında

Kozan’da eşinden boşanma aşamasında olduğu iddia edilen 3 çocuk annesi 27 yaşındaki Tuğçe Duman otomobilde, Suriye uyruklu 24 yaşındaki Melek Elşemo ise kaçarken tarlada pompalı tüfekle infaz edildi.

Sabah Gazetesinin yaptığı habere göre; Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada Tuğce Duman’ın sevgilisi olan ve katil zanlısı olduğu ileri sürülen firari F.A. her yerde aranıyor. Olayla ilgili F.A.’nın amcası İ.A.’yı ve kuzeni M.A. ise gözaltına alındı. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan her iki kadının cenazesini ise kimse sahip çıkmadı.

2 KADIN CESEDİ

Olay ilçeye bağlı Eskikabasakal Mahallesi, Müftü Mustafa Sokak üzeri kanal mevkiinde dün gece meydana geldi. İddiaya göre yoldan geçen vatandaşlar, yol kenarında park edilmiş ve içinde hareketsiz yatan bir kişi görüce durumu polise bildirdi. Bölgeye sevk edilen polis ve jandarma ekipleri çok sayıda saçma izlerinin bulunduğu otomobil içerisinde bir kadının pompalı tüfekle öldürüldüğünü araçtan yaklaşık 100 metre ileride tarlanın içinde de ikinci bir kadın cesediyle karşılaştı.

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısını yaptığı araştırma sonucunda ölen kadınların Tuğce Duman ile Melek Elşemo olduğu tespit edildi. İki kadının cenazesi otopsi için Adli Tıp Kuru morguna götürüldü. Tuğçe Duman’ın evli ve boşanmak üzere olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olayı gün yüzüne çıkartmak için çalışmalara başladı.

ZANLI SEVGİLİ FİRAR

Jandarma ekipleri yaptığı araştırmada Tuğçe Duman’un Kayseri’de yaşayan eşinden boşanma aşamasında olduğunu ve bir süredir 21 yaşındaki F.A.’yla sevgilisi olduğunu belirledi. Cinayetle ilgili ifadesi alınmak istenen F.A.’nın firar olduğunu belirleyen jandarma ekipleri olayla ilgili F.A.’nın amcası İ.A. ve kuzeni M.A.’yı gözaltına aldı. Baba – oğulun sorguları devam ederken cinayet zanlısı F.A. her yerde aranıyor. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan her iki kadının cenazesini ise kimse sahip çıkmadı