Kaymakam ve Belediye Başkanı´ndan Kozan Belediyespor´a Tam Destek

Kaymakam ve Belediye Başkanı´ndan Kozan Belediyespor´a Tam Destek

Şile Yıldızspor karşısında alınan 2-1 galibiyetin ardından Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Musa Öztürk futbolculara destek olmak için bir araya geldi.

Şile Yıldızspor karşısında alınan 2-1 galibiyetin ardından Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Musa Öztürk futbolculara destek olmak için bir araya geldi.

Kozan Belediyespor´un Pazar günü konuk ettiği Şile Yıldızspor karşısında aldığı 2-1 galibiyetin ardından Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediyespor´un antrenmanına katıldılar. Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Futbolcularla tek tek selamlaşan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Musa Öztürk, futbolcularla bir süre sohbet etti.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, ?Pazar günü oynanan maçta çok iyi mücadele ederek 2-1 galip geldiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bundan sonrada başarılarınızın devam etmesini temenni ediyorum. Hepiniz kaliteli oyuncularsınız. Yerinizi ve kalitenizi her daim ortaya koyuyorsunuz. Ben de zaman zaman sizleri evde oynadığınız maçlarda takip ediyorum. Çok güzel futbol ortaya koyuyorsunuz? dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk´te, ?Kozan Belediyespor maçlarını çok yakınen takip ediyorum. Hanginizin nasıl performans sergilediğini çok iyi biliyorum. Hepiniz gençsiniz ve önünüzde güzel günler sizi bekliyor. Burada oynayacağınız iyi futbol sizin daha da yükselmenize sebep olacak. Önünüzde 10 yıllık bir süreç var. Bu süreci çok iyi değerlendirmemiz lazım. Kısıtlı imkânlarla çok iyi işler başarıyorsunuz. Sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum? dedi.

Yapılan sohbetin ardından Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, tarafından futbolculara baklava ikram edildi.

Düzenlenen etkinliğe, kulüp başkanı İdris Çevikalp, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin´de katıldı.

Futbolcular yapılan sohbetin ardından Cumartesi günü oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon maç hazırlıklarını aralıksız sürdürdüler.

Futbolcuların tamamı, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve Belediye Başkanı Musa Öztürk´ün kendilerini ziyaret ederek güç ve destek olmalarından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Başarıyı elde etmek için takım olarak iyi anlaştıklarını, hiçbir sorunun olmadığını dile getiren futbolcular namağlup Hekimoğlu Trabzonspor´u yenerek 3 puanı alacaklarınıda sözlerine eklediler.

/resimler/2018-11/22/1652578805433.jpg/resimler/2018-11/22/1653161930707.jpg