Anahtar Kelimeler: Kaymakam Gürçam halkla

Kaymakam Gürçam halkla iç içe

Kaymakam Gürçam halkla iç içe

Kozan Kaymakamı olarak göreve başladığı günden bu yana vatandaşla iyi ilişkiler kuran Şafak Gürçam, bu sıcak ve samimi davranışıyla herkesin takdirini topluyor.

Kozan'da Mülki Amir olarak göreve başladıktan sonra her daim vatandaşın yanında olarak samimi duygularla ikili ilişkiler kuran Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, kimi zaman takım elbisesi ile resmi programlarda yer alırken, kimi zamanda sivil kıyafetiyle esnafın, vatandaşın yanında oluyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek onların problemlerini çözme noktasında mülki amir olarak ne görev düşüyorsa yapmak için mücadele gösteriyor. Zaman zaman esnaf ziyareti, zaman zaman resmi programlar, kimi zaman da bir futbol maçında herkesle beraber iç içe olmuş şekilde Şafak Gürçam’ı görmek mümkün oluyor.

Devleti temsil ettiği için devlet ve milletin kaynaşması noktasında büyük çabalar gösteren Kaymakam Şafak Gürçam, bu davranışıyla vatandaşların takdirini topluyor. Vatandaşlar; “Kaymakamımız gerçekten iyi niyetli ve samimi duygularla vatandaşların yanında var olmaya devam ediyor. Herhangi bir sıkıntımız veya sorunumuz olduğunda kendisine ulaşmamız çok da zor olmuyor. Kendisini kimi zaman resmi programda, kimi zaman futbol maçında, kimi zaman sokakta yürürken, kimi zamanda bir esnafı ziyaret ederken görebiliyoruz. Halkın içinde olması, devlet ve milletin kaynaşması noktasında önemli bir faktör olarak görüyoruz. Devleti temsil eden kişilerin, aynı Şafak Gürçam gibi hareket etmesi gerekiyor. Kendisinin. bu davranışı bizleri mutlu ederken, güven içerisinde olmamızın hissiyatını da veriyor. Kendisine görevinde başarılar dilerken, bu samimi ve içten duygularının devam etmesini temenni ediyoruz” dediler.