Anahtar Kelimeler: Kaymakam Kestioğlu göreve başladı

Kaymakam Kestioğlu göreve başladı

Kaymakam Kestioğlu göreve başladı

İçişleri Bakanlığının kararı ile Saimbeyli Kaymakamlığı görevini tamamlayan Fırat Kadiroğlu’nun yerine Kaymakam Mehmet Fatih Kestioğlu atandı.

Adana'nın doğasıyla, insanıyla, havasıyla, ürettiği ürünler ile en şirin ilçelerinden biri olan Saimbeyli Kaymakamlığı'na Mehmet Fatih Kestioğlu atandı. Geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığının kararı ile Saimbeyli’deki görevi tamamlanan Fırat Kadiroğlu ilçeden ayrılmıştı. İçişleri Bakanlığının onayı ile Saimbeyli Kaymakamlığı'na Mehmet Fatih Kestioğlu atandı. Kestioğlu Saimbeyli ilçesine gelerek görevine resmen başladı.

Mehmet Fatih Kestioğlu kimdir?

1990 Rize Çamlıhemşin'de doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini burada tamamladı. 2010 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesine girdi, üç yıl devam etti. 2013 yılında Ordu Üniversitesi İİB Fakültesi Kamu Yönetimi bölümüne girdi ve 2017 yılında mezun oldu. 2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık Sınavına girerek başarılı olup Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. 2020 yılının Haziran ayında Artvin Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Isparta ve Karaman’da mülkiye teftiş stajı, Trabzon Maçka ve Yozgat Sorgun’da Kaymakam Refikliği Stajlarını tamamladı. 02.02.2021 tarihli bakanlık emri ile 08.02.2021 tarihinde Adana ilimizin Saimbeyli ilçesinde göreve başladı.