Anahtar Kelimeler: Kaymakam Üçüncü' mesajı

Kaymakam Üçüncü'den veda mesajı

Kaymakam Üçüncü

Aladağ Kaymakamı iken Artvin Hopa ilçesine tayini çıkan Kaymakam Gürkan Üçüncü veda mesajı yayınladı.

2019 yılının Temmuz ayından bu yana Aladağ ilçesinde Kaymakamlık görevini yürüten Gürkan Üçüncü, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Artvin'in Hopa ilçesine atandı. Yaklaşık 2 yıldan bu yana Aladağ'da görev yaptığını ifade eden Kaymakam Üçüncü, Aladağ ilçesini çok sevdiğini belirterek Türkiye'nin neresine giderse gitsin kapısının her zaman Aladağlı hemşerilerine açık olduğunu ifade etti.

Kaymakam Gürkan Üçüncü sosyal medya üzerinden yayınladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımızın takdirleriyle Artvin Hopa’ya atanmam sebebiyle iki yıldır onurla görev yaptığım Aladağ'a ve sizlere arz-ı veda ediyorum. Eşsiz doğal güzelliğinin yanında samimiyetle ve muhabbetle dolu olan ve hizmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu ilçeden ayrılmak elbette kolay olmayacak. Görev sürem boyunca bana verilen görevleri, layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde devlet anlayışı ile tarafsız ve adil olarak Aladağ’da yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. Aladağa bir şeyler verebildi isem, biraz olsun katkı sunabildi isem, bu güzel ilçenin gök kubbesinde hoş bir sada bırakabildi isem ne mutlu bana.

Bir yandan sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yüreğimde hissederken, diğer yandan da, siz değerli hemşerilerimi tanımış olmanın, görevimi layıkıyla yapma ve geride güzel eserler bırakma gayreti içinde olmanın ve burada sağlam dostluklar edinmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum. Aladağ ilçemizi ve siz değerli hemşerilerimi bundan sonraki yaşamımda hep iyi hatırlayacağımdan ve unutmayacağımdan emin olabilirsiniz. Türkiye’nin neresine gidersem gideyim, hangi görevde bulunursam bulunayım, unutmayın ki kapım sizlere her zaman açık olacaktır.  Bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken; burada güzel işlere imza atmamızda emeği geçen Belediye başkanımıza, emniyet asayiş konusunda fedakârca çalışan polis ve jandarma mensuplarına, kurum amirlerimize, mesai arkadaşlarımıza, muhtarlarimiza ve siyasi parti ilçe başkanlıklarımiza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun"dedi.