Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM YILDIRIM KÖYLERİ ZİYARET

KAYMAKAM YILDIRIM, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM YILDIRIM, KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Tufanbeyli Kaymakamı Zübeyir Yıldırım, vatandaşla buluşma (köy ziyaretleri) kapsamında Kayarcık, Yamanlı ve Yeşilova mahallerini ziyaret etti.

Kaymakam Yıldırım, ziyaretleri kapsamında muhtarlardan ve vatandaşlardan köylerin taleplerini dinledi. Sorunların çözümünde ilgili kurumlarla sürekli istişare halinde olunacağını belirtti.

Yamanlı Köyünde ise Enerjisa Üretim tarafından okula sağlanan araç gereçleri ve anasınıfı oyuncaklarını okul müdürlüğüne teslim törenine katıldı.

Törene Kaymakam Yıldırım'ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fatih Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Karataş ve kurum amirleri katıldı.

Kaymakam Yıldırım, okula sağlanan araç gereçler ve anasınıfı oyuncaklarından dolayı Enerjisa Üretim'e teşekkür etti. Okul Müdürü Mustafa Çiçek ise Kaymakam Yıldırım'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Yıldırım, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edecek.