Anahtar Kelimeler: Kaymakamlardan mesajı

Kaymakamlardan veda mesajı

Kaymakamlardan veda mesajı

Görev yaptıkları ilçelerde görevlerini tamamlayan Kaymakam Ömer Sevgili ve Fırat Kadiroğlu yayınladıkları veda mesajları ile vatandaşlardan helallik istediler.

Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili ve Saimbeyli Kaymakamı Fırat Kadiroğlunun ilçelerdeki görev süreleri tamamlandı. Her iki kaymakamda Ankara'da 2 aylık eğitimin ardından asaleten başka ilçelere atanacaklar. Her iki kaymakamda sosyal medya adresinden mesaj yayınlayarak görev yaptıkları süre boyunca vatandaşlarla iyi ilişkiler kurduklarını, bu nedenle de vatandaşlardan helallik istediklerini ifade ettiler. Tufanbeyli Kaymakamı Ömer Sevgili yayınladığı mesajında; "15 ay önce soğuk bir kış gününde Adana'nın en uzak ilçesi olan Tufanbeyli'de göreve başladık ve yine soğuk bir kış gününde asaleten başka bir ilçeye atanacağımdan dolayı Tufanbeyli'deki görevim sonuna geldim. Tufanbeyli'mize gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görevim esnasında hep insanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışı ile hareket ettim. Daima milleti ön plana çıkardım, insani değerlere önem verdim. İnsanı merkeze koyan bir yönetim anlayışı içerisinde oldum. Kırıcı, ayrımcı olmamaya, aksine birleştirici ve bütünleştirici olmaya büyük özen ve gayret gösterdim. Tufanbeylimizde herkesin Kaymakamı olduğuna inanıyorum. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. İlçemizde tüm kurumlarla koordineli bir şekilde; Pandemi ile mücadele, eğitim, elektrik, oto korkuluk, tarım, güvenlik gibi konularda emek verdiğimi ve güzel sonuçlar elde ettiğimizi söyleyebilirim. Görev sürem boyunca her zaman bizlere destek olan Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş'a, Valimiz Sayın Süleyman Elban’a, Mesai Arkadaşlarıma ve Siz Değerli Tufanbeyli'li Hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Havası sert, insanı mert olan bu ilçede bir hakkım varsa herkese helali hoş olsun, Tufanbeyliler de bize haklarını helal ederler, inşallah.” Dedi.

Saimbeyli Kaymakamı Fırat Kadiroğlu ise; " Yaklaşık beş aydır görev yaptığım güzide ilçemiz Saimbeyli'mizden, eğitim için Ankara'ya gideceğimden dolayı ayrılmış bulunmaktayım. Görev sürem boyunca bana verilen görevleri layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde tarafsız ve adil bir şekilde Saimbeyli'de yaşayan her vatandaşın kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. Bana verilen görevleri hak, hukuk ve adalet anlayışı içerisinde yerine getirmenin huzuru ile görevimden ayrılıyorum. İlçemizin turizm ve tarım potansiyeli çok yüksek. Bu potansiyeli açığa çıkarmada herkesin elini taşın altına koyması çok önemli. Saimbeyli'mizin kalkınması için elini taşın altına koyan herkesten Allah razı olsun, inşallah bu potansiyelin açığa çıktığına şahit oluruz. Son olarak; bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken; çalışmalarımızdan dolayı bizlere destek veren Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, mesai arkadaşlarıma,  muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcilerine ve özellikle Saimbeylili  hemşerilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.