Anahtar Kelimeler: Kaymaz Kozan Hepimizin

Kaymaz ?Kozan Hepimizin?

Kaymaz ?Kozan Hepimizin?

Kozan Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, Kozan Ekspres Gazetesi´nin 1 Eylül tarihinde manşetten yayınladığı ?Verilen Söz Neden Tutulmadı? haberine istinaden teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kozan Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, Kozan Ekspres Gazetesi´nin 1 Eylül tarihinde manşetten yayınladığı ?Verilen Söz Neden Tutulmadı? haberine istinaden teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kozan Ekspres Gazetesi´nin 1 Eylül 2018 tarihli manşet haberinde, ?Verilen Söz Neden Tutulmadı? başlığı altında; İzmir Menemen´de bir grup yobaz tarafından başı kesilerek şehit edilen Mustafa Fehmi Kubilay´ın Atatürk Parkı´na büstünün yapılması ile ilgili olarak yapılan haberde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün büstü yaptırma sözü verdiği ancak bugüne kadar o sözü yerine getirilmediği yönünde yer verilmişti.

Kozan Ekspres Gazetesi bu olayı geçtiğimiz yıllarda da gündemine taşımıştı. Ömer Faruk Kaymaz Kozan Ekspres Gazetesi´nin bu duyarlı davranışından ve olayı takip etmesinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´i ziyaret eden Ömer Faruk Kaymaz gerçekleştirdiği ziyarette şu ifadeleri kullandı: ?Hüseyin Bey gazetesi ile birlikte Kozan´da halkın sorunlarını çözme noktasında iyi bir gazetecidir. Kozan Kent Konseyi olarak 2 yıl önce Kozanlı olan ve İzmir Menemen´de bir grup yobaz tarafından başı kesilerek şehit edilen Mustafa Fehmi Kubilay´ın büstünün yapılması için Kozan Belediyesi´ne, Adana Büyükşehir Belediyesi´ne ve yetkili yerlere başvurmuştuk. Büstün yapımı için Kozan Belediye Meclisi karar almıştı. Kozanlı Meclis Üyeleri ve bazı siyasilerden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün bu büstü yaptırma sözü verdiğini öğrenmiştim. Aradan geçen 2 yıla rağmen büstün yapımı ile ilgili olarak herhangi bir girişimde bulunulmadı. Ancak, biz bu süreçte takibinizi hiç bir zaman bırakmadık. Yani bizlere verilen sözler tutulmadı. Sizler gazete olarak bu konuyu geçtiğimiz günlerde tekrardan gündeme taşıdınız. Sizlere bu duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Kozan Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz, Kent Konseyi olarak Kozan´ın köklü sorunlarını çözme noktasında mücadele ettiklerini belirtti. Doğalgaz konusunda Kozan Kent Konseyi eski başkanı Süleyman Sezen döneminden bu yana birçok girişimde bulunduklarını, Anavarza Antik Kenti´nin tarih turizmine kazandırılması için birçok defa yetkili kurumlara proje hazırlandığını ve dosyaların verildiğini ve Kozan´ın merkezde bulunan sorunların çözümü noktasında Kent Konseyi olarak üzerlerine düşen bütün görevleri yerine getirdiklerini ifadelerini ekledi.

Ömer Faruk Kaymaz, ?Kozan bir bütün olarak herkesin birlik olarak sahip çıkması gereken bir yerdir. Gelin hep birlikte taşın altına Elimizi koyarak Kozan´ı daha iyi yerlere getirmek için mücadele edelim. Partili partisiz herkesi Kozan´ın köklü sorunlarını çözme noktasında bir araya gelmesine davet ediyorum? dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes´te Kozan Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz´a gerçekleştirdiği bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.