Anahtar Kelimeler: görnekten yorulduk’

‘Kaza görnekten yorulduk’

‘Kaza görnekten yorulduk’

‘Kaza görnekten yorulduk’

Karacaoğlan Mahallesi Şehit Hüseyin Soydan Caddesi ile Andıl Caddesi kesişiminde sık sık trafik kazası meydana geliyor. Yetkililerden önlem alınmasını isteyen vatandaşlar, her gün kaza görmekten ve kaza atlatmaktan dolayı çok rahatsız olduklarını dile getiriyorlar.

Erciyes Medya olarak daha önce de bu konuda bir haber çalışması yapmış ve vatandaşların şikayetini gündeme taşımıştık. Ancak aradan geçen zamana rağmen Adana Büyükşehir Belediyesi'nden herhangi bir önlem alınmadı.

Konu ile ilgili olarak mahalle muhtarı Sinan Görüş’te, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yetkili birimlere duyurumuzdur. Burası Şehit Hüseyin Soydan Caddesi ve Andıl Caddesi kesişme noktası. Sinyaliziasyon talebimiz olumsuz görülmüştür. Aksine burası Kozanımızın en işlek caddeleri olmasına rağmen bir önlem alınmadı. Hemen hemen her gün kaza olmaktadır. Acilen bir önlem alınması ve kavşak yapılması gerekmektedir." dedi.

Vatandaşlardan da bu konuda çok sayıda şikayet geliyor. Kaza tehlikesi nedeniyle her gün endişe içinde olduklarını belirten vatandaşlar, yetkililerden bir an önce önlem alınmasını istiyor.

Kazaların Nedeni

Kazaların en önemli nedeni, iki caddenin kesişim noktasının sinyalizasyon sistemiyle donatılmamış olması. Ayrıca, caddelerden birinin dar olması ve trafik yoğunluğunun fazla olması da kaza riskini artırıyor.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Vatandaşların ve mahalle muhtarının çağrılarına rağmen herhangi bir önlem alınmaması, tepkilere neden oluyor. Yetkililerden, kaza riskini ortadan kaldıracak bir önlem alınması bekleniyor.