Anahtar Kelimeler: atlatıldı

Kaza ucuz atlatıldı

Kaza ucuz atlatıldı

Kozan’da Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ait pikap ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı.

Kaza, Türkeli Mahallesi Nur Sokak ile Yeşil Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ömer Ö. yönetimindeki 01 ADC 744 plakalı pikap Nur Sokak üzerinde seyir halinde iken, Yeşil Sokak’tan Nur Sokak'a çıkmakta olan Züleyha A. yönetimindeki 01 ASP 777 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile zabıta aracı devrildi.

Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştular. Devrilen pikap içerisindeki sunucu zabıta Ömer Ö. pikaptan çıkarıldı. Meydana gelen trafik kazasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Olayın sevindirici tarafı bu oldu.

Öte taraftan otomobilde ve pikapta maddi hasar meydana gelirken, otomobil sürücüsü Züleyha A. kazanın şokunu bir süre atlatamadı.

Vatandaşlar, bu sokak üzerinde zaman zaman kazaların meydana geldiğini ifade ettiler. Özellikle ara sokaklarda sürücülerin yasada belirtilen hız limitlerinin üzerine çıkıldığını, bundan dolayı da zaman zaman trafik kazalarının yaşandığına dikkat çektiler.

Vatandaşlar; “Ara sokaklar herhangi bir trafik işaretinin bulunmadığı yerlerdir. Hepimiz araç veya motosiklet kullanıyoruz. Bu tür yerlerde geçiş yaparken dikkat etmeliyiz. Yoksa bu şekilde kazalar meydana geliyor. Allah korusun bu kazada biri yaralanmış veya hayatını kaybetmiş olsaydı bunun vebalini hiç kimse ödeyemezdi. Hepinizin daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğini bir kez daha anlamış olduk” dediler.