Anahtar Kelimeler: Kazım Özgan Saadet Aday

Kazım Özgan Saadet´ ten Aday

Kazım Özgan Saadet´ ten Aday

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan olarak belirlendi.

Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan olarak belirlendi.

2004 - 2014 yılları arasında Kozan Belediye Başkanlığı yapan Kazım Özgan Saadet Partisi´nin 2019 yerel seçimleri için belediye başkan adayı olarak belirlendi.

Kazım Özgan 2019 yerel seçimleri için AK Parti´nin 15 aday adayından biriydi. AK Parti´nin Cumhur ittifakı yapması nedeniyle Kazım Özgan bu ittifakta saf dışı kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Kozan Ekspres Gazetesinde Kazım Özgan´ın Saadet Partisi Kozan Belediye Başkan adayı olacağı yönünde haber yapılmıştı. Kazım Özgan´ a yakınlığı ile bilinen Kozan Haber Gazetesinde  köşe yazarlığı yapan Tahir Amca isimli kişi yapılan bu haberi yalanlamış, Kazım Özgan´ın Saadet Partisi´nden aday olmadığını belirtmişti. Saadet Partisi yönetiminden yapılan açıklamada ?Saadet Partisi´nin Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan olmuştur, hayırlı olsun?  ifadeleri kullanıldı. Millet ittifakında Musa Öztürk, Cumhur ittifakında Nihat Atlı ve Saadet Partisi´nde Kazım Özgan 2019 yerel seçimleri için yarışacaklar. Saadet Partisi tabanında bir kısım milli görüşçü Kazım Özgan´ın aday olmasını istememiş bu yönde de Parti içerisinde bölünme meydana gelmişti. Kazım Özgan´ın Saadet Partisi belediye başkan adaylığı nasıl devam edecek? Kozan´ da ki siyaset nasıl kızışacak bunun cevabı önümüzdeki günlerde belli olacak.