KAZIM ÖZGAN, SAHALARDA İNSANLARIN YANINDA

KAZIM ÖZGAN, SAHALARDA İNSANLARIN YANINDA

Siyasi çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, her fırsatta insanların yanında olmaya özen gösteriyor.

 Gecenin bir vakti bile olsa, sabahın erken saatlerinde narenciye tarlalarında çalışan işçilerle buluşup, onlara sıcak simit ve çorba ikramında bulunuyor. Bu samimi yaklaşımıyla halkın gönlünde taht kuran Özgan, günün ilk ışıklarıyla birlikte sahalara iniyor ve vatandaşların nabzını tutuyor.

Erken saatlerde Hoca Ahmet Yesevi Cami'de sabah namazını eda ettikten sonra, cemaatle birlikte çorba içip sohbet etti. Bu sıcak ve samimi ortamda vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Özgan, çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor. Her bir vatandaşın sorunlarına kulak veren ve çözüm üretmek için gayret gösteren Özgan, gönülleri fethediyor.

Gönüllerde hoş bir seda, yüzlerde mutlu bir tebessümün verdiği güven hissiyatıyla, vatandaşlar Özgan'a büyük bir destek ve ilgi gösteriyor. Özgan, tüm cemaate hayırlı cumalar dileyip, destek talep ederken, insanların gözlerinde umut ışığı parlıyor. Özgan'ın sahalardaki aktif ve samimi duruşu, seçmenin güvenini kazanmaya devam ediyor.