Keko Mehmet ?Kozanspor benim sevdam?

Keko Mehmet ?Kozanspor benim sevdam?

Ligde kalmayı garantileyen Kozanspor takımına bir jestte Keko Mehmet´ten

K.Ekspres- Eski Kozanspor yöneticisi ve aynı zamanda parko metre işletmecisi, toplumda Keko lakabı ile bilinen Mehmet Yaşarcan Kozanspor sevdasından vazgeçmiyor.

Kozanspor´un son haftalarda aldığı farklı galibiyeti tebrik eden Yaşarcan, Kozanspor futbolcularına ve yöneticilerine yemek verdi.

Dağılcak Sosyal Tesislerinde gerçekleşen yemeğe Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Kozanspor Kulüp Başkanı Hakan Öztürk, Kozanspor Teknik Direktörü, yardımcı antronerler, kulüp çalışanları, idarecileri, yöneticileri, futbolcular katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Mehmet Yaşarcan, bizimkisi bir sevda, iyi günde de kötü günde de her zaman her an Kozanspor´un yanında olduğunu ifade etti.

Yaşarcan? Ben Kozan´ın evladıyım. Kozanspor da benim memleketimin takımı, takımıza sahip çıkmalıyız. İyi gününde olduğu gibi kötü gününde de her zaman takımızın yanında oldum. Olmayada devam edeceğiz. Son günlerde başarı çıtasını yükselten takımımızı tebrik ediyorum. Başarılarının devamlarını diliyorum.? Dedi.

Kozan Parko Metre İşletmecisi Mehmet Yaşarcan tarafından verilen moral yemeği karşılıklı sohbet ve fikir alışverişleri ile sona erdi.