Anahtar Kelimeler: KELEBEK GURME . ŞUBESİ AÇILDI

KELEBEK GURME 4. ŞUBESİ AÇILDI

KELEBEK GURME 4. ŞUBESİ AÇILDI

Kelebek Gurme Peynir Dünyasının 4. şubesi düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

İşletmeciliğini Mehmet Gelebek'in yaptığı Kelebek Gurme Peynir Dünyası’nın 4. şubesi düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi. Saimbeyli Caddesi VakıfBank karşısında yeni şubesi ile hizmet ağını genişleten Kelebek Gurme Peynir Dünyası açılışında siyasetten iş dünyasına, esnafından bürokratına çok sayıda kişiyi bir araya getirdi. Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren işletme sahibi Mehmet Gelebek; "Türkiye'nin dört bir köşesinden getirdiğimiz doğal ürünler ile halkımıza hizmet veriyoruz. Süt ve süt ürünleri ve kahvaltılık çeşitlerimiz konusunda oldukça fazla çeşit sahibiyiz. Herkesin damak tadına uygun ürünlerle hizmet ağımızı genişlettik. Açılışımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam'da Kozan'ın önde gelen esnaflarından Mehmet Gelebek'in yaptığı işte başarılı olduğunu, değil 4 şube 14. şubeyi açsa hiç kimsenin şaşırmayacağını ifade etti. Farklı lezzetleri ile herkesin damak tadına hitap eden Kelebek Gurmenin Kozan'a ve Kozanlılara hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; "İlçemize yaptığı hizmetler ile adından sıkça söz edilen Mehmet kardeşimize yeni açtığı iş yerinde başarılar, bol kazançlar diliyorum. İnşallah açtığı işyeri hayırlara vesile olur. Kendisine ve ailesine hayırlı işler bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenlenen açılış törenine Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kurum müdürleri, daire amirleri, muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Kaymakam Şafak Gürçam ve beraberindeki davetliler kurdeleyi birlikte kestiler. Kozan Hoşkadem Camii imam hatibi Abdurrahman Yılmaz açılış öncesinde dua ederek iş yerinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kurdele kesiminden sonra davetliler Mehmet Gelebek'i tebrik ederek yeni işinde başarılar dilediler. Mehmet Gelebek ve çalışanları davetlilerle yakından ilgilendiler.