Anahtar Kelimeler: KELEŞ AİLESİNİN GÜNÜ

KELEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

KELEŞ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

İlçemiz Kozan´ ın sevilen ve sayılan ailelerinden olan Keleş ailesi gelen acı haberlerle yasa boğuldu.

Kozanda saygın bir kişiliğe sahip olan her kes tarafından sevilen ve takdir edilen Mithat Keleş´ in eşi, Vakıf Bank Kozan Şubesi personellerinden Oğuzhan Keleş´ in ve Polis Memuru Ufuk Keleş´ in anneleri Tülay Keleş tedavi gördüğü hastanede yaşam mücedelesine yenik düşerek hayata gözlerini kapadı.

Uzun zamandan bu yana tedavi gördüğü öğrenilien Tülay Keleş rahatsızlanarak Adana´ da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tetkikler sonucu yoğun bakıma alınan Tülay Keleş, yoğun bakımdaki tedaviye tepki göstermedi. Burada yapılan müdehalelere rağmen yenik düşerek hayatını kaybetti. Ailesine gelen acı haberden sonra yasa boğulan sevenleri Tülay Keleş´ in cenazesini Adana´ dan alanarak akşam saatlerinde Kozan Devlet Hastanesi morguna getirildi. Ertesi gün saat 11.00´ da Kozan Mezarlığı önünde kılınan cenaze namazından sonra ailesi, akrabaları ve sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa defnedildi. 

Kozan Ekspres Gazetesi olarak Merhume Tülay Keleş´ e Cenab-ı Allah´ tan rahmet diliyor, geride kalan ailesine, akrabalarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.