Anahtar Kelimeler: ATARAK İLKOKULA ETTİLER

KEP ATARAK İLKOKULA VEDA ETTİLER

KEP ATARAK İLKOKULA VEDA ETTİLER

Kozan İnkılap İlkokulu'nun 4/B sınıfı öğrencileri, yıl sonu etkinliği ve mezuniyet töreniyle ilkokula veda ederek ortaokula ilk adımı attılar.

Hem sosyal hem de kültürel faaliyetleri ile adından sıkça söz ettiren okulun öğrencileri, kep atarak ilkokuldan mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Törene öğretmenler, veliler ve okulun eski müdürlerinden Turan Pazarcı’da katıldı. Öğrenciler ilk olarak kep atma töreni gerçekleştirdiler, daha sonrasında ise pasta kesimi yapıldı.

4/B sınıf öğretmeni Erhan Özdemir, çocuklarıyla gurur duyduğunu ve onlarla birlikte geçirdikleri 4 yılın anısının çok büyük olduğunu söyledi. Özdemir, öğrencilerinden ayrılmanın da çok üzücü olduğunu dile getirerek hepsinin birer cevher olduğunu ve onları gelecekte çok iyi yerlerde göreceğinden emin olduğunu belirtti.

Okulun eski müdürü Turan Pazarcı’da kendisinin de İnkılap İlkokulu mezunu olduğunu ve artık bu öğrencilerle birlikte İnkılap mezunları olduğunu dile getirdi. Pazarcı, aynı safhada yer aldıklarını dile getirerek mezun olan öğrencilere gelecekteki hayatlarında başarılar diledi.

İnkılap İlkokulu Müdürü Umut Gül ise 4/B sınıfının kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek Kozan'da düzenlenen programlarda mehteran takımınından duyduğu onur ve mutluluğu dile getirdi. Gül, her bir öğrencisine ayrı ayrı teşekkür ederek emeklerinden dolayı velilere, öğretmenlere ve idarecilere herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

ğrenciler daha sonra halk oyunları gösterisi ve darbuka gösterisi gerçekleştirdiler. Hatıra fotoğraflarının çekildiği yıl sonu etkinliğinde son olarak veliler ve öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.