Kerem Yiğenoğlu, Şevkiye Mahallesi Muhtarlığına Aday

Kerem Yiğenoğlu, Şevkiye Mahallesi Muhtarlığına Aday

Kozan ilçesinde bulunan Şevkiye Mahallesi'nin eski muhtarı Kerem Yiğenoğlu, 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yiğenoğlu, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, 2009-2019 yılları arasında mahalle muhtarlığı görevini yürüttüğünü hatırlattı. Bu süreçte mahallede birçok hizmet gerçekleştirdiğini belirten Yiğenoğlu, yeniden seçilmesi durumunda da mahallenin sorunlarını çözmek için çalışacağını söyledi.

Yiğenoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"2009-2019 yılları arasında mahallemizi temsil etme yetkisini sizlerden aldım. Bu süreçte sizler için çok şey biriktirdim. Bir muhtarda olması gereken nezaketin, zarafetin, tecrübe ve deneyimin, kurumlar ve makamlar arasındaki ilişkilerde sorunların çözümünde işleyişin nasıl yapılması gerektiğini sizler adına bire bir yaşadım.

Şimdi sizlerden son beş yılda biriken hizmet yapma enerjimi ve tecrübemi mahallemiz adına yeniden kullanma yetkisini istiyorum.

Sizler sadece mahallemize bir muhtar seçmiyorsunuz. Hayatta olduğunuz süre boyunca ve daha sonrasında evlatlarınıza, torunlarınıza bırakacağınız huzurlu, mutlu, sağlıklı bir mahallede yaşama fırsatı yaratıyorsunuz.

Sizden yeniden fırsat istiyorum. Geleceğimiz, ortak kaderi paylaştığımız mahallemizi inşa ederken sorunsuz, kusursuz yaşanabilir yaşamsal alanlar oluşturmak istiyorum.

Geçmişte daha önceleri hedefe nasıl gidilir anlayışını bundan sonra da hem rehberim hem yol gösterenim olacaktır.

Mahallemiz adına oluşturduğumuz çalışma arkadaşlarımın fikirsel ve çözümsel anlamda sınırsız katkıları olacaktır.

Yapılacak hizmetlerin birlikte karar verilmesinde çok daha verimli karşılıkları olacaktır.

Ekip ruhuyla çalışacak ve herkesin içine sinecek adilhane çözümler üreteceğiz.

Hadi hep birlikte biz, siz bir aileyiz. Sorunları sizlere verdiğiniz yetkiyle çözeceğiz ilkesi hep ilk önceliğimiz olacaktır.

Bu bir görevi geri alma talebi değildir. Bu bir tecrübeyi, deneyimi sizler adına kullanabilme talebidir.

Sizlerin doğru karar verebilecek yetişkin bireyler olduğunuzu bilerek desteğinizi bekliyorum.

En samimi ve kalbi duygularımla hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

Yiğenoğlu'nun adaylığı mahallede heyecan yarattı. Mahalle sakinleri, Yiğenoğlu'nun yeniden seçilmesi durumunda mahallede daha da iyi hizmetler göreceklerine inanıyor.