Anahtar Kelimeler: Keskin Büyük Heyecan Yarattı

Keskin, Büyük Heyecan Yarattı

Keskin, Büyük Heyecan Yarattı

Finansbank Eski Bölge Müdürü Soner Keskin Cumhuriyet Halk Partisi´nden Kozan Belediye Başkan aday adaylığını düzenlediği toplantı ile resmen açıkladı.

Finansbank Eski Bölge Müdürü Soner Keskin Cumhuriyet Halk Partisi´nden Kozan Belediye Başkan aday adaylığını düzenlediği toplantı ile resmen açıkladı.

Kozanlı olan Soner Keskin, Finansbank Bölge Müdürlüğü´nden emekli oldu. Aslen ergenuşağı köyünden olan Soner Keskin yoksul bir ailenin çocuğu olarak çalışarak ve gayret ederek bugünlere geldiğini düzenlediği toplantıda altını çizerek belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak, Tufanpaşa Mahallesi Muhtarı Nuh Çolak Kur´an-ı Kerim okudu. Ardında dua etti.

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoglu konuşma yaptı.

Karaoğlu, son günlerde kendisine sıkça sorulan ?kimle ittifak yapacaksınız? Kimle yola çıkacaksınız?? sorularına tek tek cevap verdi. Zor durumda olan çiftçiyle, işsiz olan evine ekmek götüremeyen babalarla, çocuğunu zor şartlar altında büyüten annelerle, işsiz kalıp umudunu kesen gençlerle, her şeyini doğru şekilde yerine getiren küçük esnafla, partisinin tabanıyla küs olan ve ayrılanlarla yola çıkarak seçimleri alacaklarını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoglu, inançlı olduklarını tüm Kozanlılarla Kozan Belediyesi´ni alacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Keskin´de kalabalığa bir konuşma yaptı. Konuşmasına Ergenuşağı´nda doğduğunu ve yoksulluk içerisinde büyüyerek eğitimini tamamladığını anlatarak başlayan Soner Keskin, bu güne kadar elinden geldiğince herkese yardım elini uzattığını ifadelerine ekledi.

/resimler/2018-10/20/1636168092105.jpg

Keskin, Atatürk´ten sonraki Türkiye´nin bugüne kadar geldiği ekonomik ve siyasi anlamda durumunu da anlatarak, her şeyin temelinde eğitimin yattığını ve eğitimin çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Kozan´ın tarım ilçesi olduğuna dikkat çeken CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Keskin, son zamanlarda Akdeniz Sineği sebebiyle, hiçbir ürünün yetişmediğine dikkat çekti. Türkiye´de onlarca üniversite olmasına rağmen bu sorun ile mücadele etmekte yetersiz kalındığını söyledi.

Kozan´ı her yönüyle organik ürün merkezi haline getireceğini söyleyen Keskin, yumurtadan, tavuğa, yiyecekten, içeceğe her şeyiyle Kozan´ın Organik Ürün Merkezi olacağını ifadelerine ekledi.

Tüketen değil, üreten bir toplum olmak için halkın organik olarak ürettiği ürünleri paketleyerek ihraç edeceklerini söyleyen Keskin, bunun mücadelesini vermek için projelerinin olduğunu belirtti.

Hazırlanan projeleri halkla beraber yapacağını ifade eden Belediye Başkan Aday Adayı Soner Keskin, ?halkla yapılan her şeyin sonu çok güzel olur. Bunun örneğini Beypazarı´nda gelebilirsiniz? dedi.

Turizm, amatör spor ve engellilerle ilgili projelerinin de olduğunu söyleyen Soner Keskin, daha birçok projesinin olduğunu ve bunu İlerleyen zamanlarda halkla paylaşarak, her şeyin üstesinden halkla beraber geleceğini söyledi.

Soner Keskin, aday adaylığı açıklamasına gelerek kendisini yalnız bırakmayan tüm Kozanlılara ve CHP´lilere ayrı ayrı teşekkür ederek, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde toplantıya katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Soner Keskin aday adaylığı dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erkan Karaoglu´na teslim etti. Soner Keskin, parti binasında basın mensuplarının ve CHP´lilerin sorularını da cevapladı.

/resimler/2018-10/20/1635389810132.jpg

SONER KESKİN KİMDİR?

Ergenuşağı köyünde doğan Soner Keskin, İlkokulu köyünde, orta ve lise öğrenimini Kozan´da tamamladı. Ankara Pamukbank Ulus Şubesi´nde bankacılık görevine başladı. Çeşitli şehirlerde yöneticilik yaptıktan sonra Finansbank Kayseri Merkez Şubesi´nden emekli oldu. Finansbank Kayseri Çarşı Şube Müdürü olarak göreve başlamasından bir buçuk yıl sonra Türkiye´nin en başarılı şubesi haline getirdi. Elde ettiği Bu başarı kendisini Finansbank Adana Çukurova Bölge Müdürlüğü görevine getirdi. Soner Keskin, 10 yıla yakın süre boyunca bölge müdürü olarak çalıştı. Evli ve 3 kız çocuk babası. Ayrıca, 3 kız torunu bulunuyor.