Anahtar Kelimeler: KİMDER ' mütercimlere duyurusu

KİMDER 'den mütercimlere suç duyurusu

KİMDER

Geçtiğimiz hafta bir televizyon programında İmam Hatip Lisesi mezunları hakkında hakaret ettiği gerekçesi ile Erol Mütercimler hakkında Türkiye'nin dört bir tarafından suç duyurusunda bulunulmuştu.

Kozan İmam Hatip Lisesi mezunları Derneği Başkanı Yusuf Kaplan’da Kozan adliyesine giderek Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz hafta konuşmacı olarak katıldığı bir televizyon programında İmam Hatip Lisesi mezunları için söylediği sözler nedeni ile televizyon programcısı öğretim üyesi Erol Mütercimler büyük tepkiler almıştı. Tepkilerden biri Kozan İmam Hatip Lisesi mezunları Derneği başkanı Yusuf kaplandan geldi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Erol Mütercimler'in söylediği sözleri sert şekilde eleştiren Yusuf Kaplan Kozan İmam Hatip Lisesi mezunları Derneği olarak Avukat Abdullah Avcı ile birlikte Kozan adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. Yusuf Kaplan ve Abdullah Avcı Erol Mütercimler'in İmam Hatip Lisesi mezunları için söylediği sözlerden dolayı en ağır cezayı alması gerektiğini vurguladılar.