Anahtar Kelimeler: Kızlarda şampiyon Akdam Ortaokulu

Kızlarda şampiyon Akdam Ortaokulu

Kızlarda şampiyon Akdam Ortaokulu

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yürüttüğü spor çalışmaları kapsamında, ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizatörlüğünde gerçekleştirilen kız voleybol final maçında şampiyon belli oldu.

Ortaokullar arasında gerçekleştirilen kız voleybol turnuvasına toplamda 13 ortaokul katıldı. Yapılan müsabakalar sonucunda üçüncülük ve dördüncülük maçı Şehit Cengiz Eroğlu Ortaokulu ile Acarmantaş Ortaokulu arasında oynandı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı müsabakada Acarmantaş Ortaokulu 3. Olurken, Şehit Cengiz Eroğlu Ortaokulu ise 4. oldu.

Ortaokullar kız voleybol turnuvasının final maçı ise Lütfiye Ali Şadi Çelik Ortaokulu ile Akdam Ortaokulu arasında oynandı. Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçı Akdam Ortaokulu kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Kozan’da ilk ikiye giren kız voleybol takımı, Adana'da düzenlenecek olan ilçeler arası kız voleybol turnuvasında Kozan’ı temsil edecekler.

Kupalarını alan şampiyon takım Akdam Ortaokulu şampiyonluğun sevincini arkadaşları ile birlikte yaşadılar. İlçe Gençlik ve Spor müdürü Kürşat Gültekin; “Gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu turnuvalarda bizim gözümüzde bütün takımlar şampiyon. Elbette yapılan yarışmaların sonucunda bir takım kupa alacaktı. O takımda Akdam Ortaokulu oldu. Takımımızı ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Adana'da bizi temsil edecek olan her iki takımımıza başarılar diliyorum” dedi.